سیاسی 15:27 - 08 آبان 1399
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته‌ی وحدت 1399 بیانیه ای صادر کرد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته وحدت 1399

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه بدین شرح است:

« بسم الله الرحمن الرحیم»

«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»

وجود نبیّ مکرّم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، بزرگترین مایه‌ی وحدت در همه‌ی ادوار اسلامی بوده است و امروز هم می‌تواند باشد.

حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)  1368/07/24

ایام باشکوه میلاد نبی‌ مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم بشارت بخش عالمیان برای ورود به دوران باشکوه و بالندگی ایمان و اهل ایمان در جهان است. با نگاهی به آموزه‌های الهی در قرآن و سیره پیامبر اعظم و اولیاء خدا و تجارب تاریخی این حقیقت را در می یابیم که امت اسلام برای حفظ و بقاء خود و برای بازیابی عظمت و اقتدار خویش یک راه بیشتر ندارد و آن اعتصام به حبل الهی و پرهیز از تفرقه و محور قرار دادن آیه شریفه:‌  مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ   است.

آری این دو شرط وحدت و رحمت با مسلمانان و شدت و مقابله با کفّار، برای شناخته شدن مسلمانان بعنوان پیروان راستین آن پیامبر بزرگ الهی از مهمترین ملاک ها هستند.

گفتمان وحدت با پیروزی انقلاب اسلامی و بازخوانی ضرورت‌های اسلام توسط احیاگر اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم حضرت امام خمینی قدس سره و پیگیری جانشین شایسته حضرت امام قدس سره و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مدظله‌العالی طی سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی توفیقات شگرفی را در جهان اسلام برای مسلمین به ارمغان آورد و عظمت‌ها آفریده و توطئه‌ها و تهدیدهای فروانی را درهم شکسته است و شکل گیری جبهه‌ی مقاومت با حضور پیروان مذاهب اسلامی از دستاوردهای عملی این وحدت اقتدار آفرین است .

امسال تلاقی هفته وحدت با یوم الله 13 آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جهانخوار»، نشانه ای و چراغ راهی است تا مسیر هدایت و سعادت بیش از پیش نمایان گردد. حال که استکبار جهانی برای ایجاد وقفه در سیر افول خویش دست و پا می‌زند و هیچ ابایی ندارد که ظرفیت‌های خود را از به صورت نمایان از یکسو در اختیار افراط‌گرایان مذهبی قرار داده و از سوی دیگر با طراحی‌های مزورانه حکام سرسپرده از سران کشورهای اسلامی که فاقد هیچ‌گونه مشروعیت دینی نبوده و پایه‌های حکومت ظالمانه و خائنانه‌ را سرسپردگی  دشمنان اسلام قرار داده اند را در مسیر ضربه زدن و ایجاد شکاف و تفرقه در امت اسلام به کار گیرد، جا دارد امت اسلام به محوری ترین دعوت و پیام آن یگانه‌ی دوران و رحمت عالمیان یعنی بندگی خدا و چنگ زدن به ریسمان الهی با ویژگی وحدت و رحمت میان امت و ایستادگی و شدت در برابر دشمنان اسلام و مسلمین، لبیکی عملی گفته و با وحدت دشمن شکن، با تضمین عظمت، عزت و اقتدار خویش توطئه های دشمنان قسم خورده‌ی اسلام، بخصوص مصداق اتمّ استکبار و شیطان بزرگ، آمریکا و صهیونیسم را خنثی سازند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان موذن انقلاب اسلامی و متولی رسمی برگزاری مراسم و مناسبت­های عمومی و سراسری، ضمن شادباش و تبریک این ایام، از امت بصیر و انقلابی ایران اسلامی و تمامی مسلمان جهان می خواهد تا با تفکر و تدبر و ذکر یاد شهید بین المللی مقاومت، حاج قاسم سلیمانی که به حق شهید وحدت­ نیز بود، تمام هم و غم خویش را در جهت ترویج وحدت در جهان اسلام و هر چه باشکوه تر برگزار شدن مراسم و مناسبت های هفته وحدت سال جاری به عنوان میراث گرانسنگ منادی بزرگ وحدت اسلامی در عصر معاصر خمینی کبیر قدس الله نفسه الزکیه به کار بسته و با پیروی شایسته از رهبر معظم انقلاب اسلامی که وحدت را فریضه ای الهی، فوری و استراتژیک دانسته و حنجره‌ی داعی به وحدت را حنجره‌ی الهی و ناطق من اللّه و حنجره‌ای و زبانی که ملتهای مسلمان را، مذاهب اسلامی را، طوایف گوناگون اسلامی را به دشمنی با یکدیگر تحریک کند و عصبیتها را علیه یکدیگر تحریک کند را ناطق من الشیطان معرفی می کند، بیش از پیش در اهتمام به وحدت اسلامی و ترویج و تبلیغ آن بکوشند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی»

انتهای پیام


10785514
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ضمن اعلام موافقت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن تصریح کرد: در طول جنگ ۱۲ روزه درس‌های زیادی آموختیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در نشست دانشجویی به بررسی ابعاد پرونده بانک آینده، علل انحلال و میزان بدهی‌های این بانک پرداختند و ضمن اشاره به چرایی و چگونگی انحلال این بانک، تاکید کردند که مجلس با دریافت گزارش‌های منظم بانک مرکزی پیگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از آمادگی در اختیار قراردادن سرریز دانش و ظرفیت‌های این وزارتخانه به بخش خصوصی و غیرنظامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه مناطق محروم و روستایی امنیت پایدار و مدیریت اطلاعات را ۲ رکن اساسی پیشرفت ملی اعلام کرد و گفت: بزرگ‌ترین مانع پیشرفت کشورها، نبود داده دقیق و نقشه درست است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است