سیاسی 16:05 - 21 تیر 1399
گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر به موضع آمریکایی‌ها در برابر گزارشی که اخیرا درباره شهادت سردار شهید سلیمانی طی حمله‌ای پهپادی از سوی آمریکا به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد، واکنش نشان داد.

واکنش گزارشگر سازمان ملل به موضع آمریکا درخصوص گزارشش درباره شهادت سردار سلیمانی

به گزارش ایسنا، انی‌یس کالامار گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر امروز در پیامی توییتری به موضع مقامات آمریکایی در برابر گزارش اخیرش در مورد به شهادت رساندن سردار شهید سلیمانی واکنش نشان داد و نوشت: "قوانین بین المللی، بین المللی هستند. قوانین آمریکایی نیستند".  مبنای هشدارهای من درباره استفاده کنترل نشده از پهپادهای تجهیز شده، ارزیابی ام از حمله پهپادی علیه سردار سلیمانی و درخواست هایم برای جلوگیری از بحران های بیشتر قوانین بین المللی است.

کالامار روز پنج شنبه با ارائه گزارشش به شورای حقوق بشر سازمان ملل مطرح کرد که این اقدام نقض منشور سازمان ملل بوده و خواستار پاسخگویی در قبال ترورهای هدفمند با پهپاد و وضع مقرارتی کامل‌تر برای استفاده از این تسلیحات شد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در نشست دیروز شورای حقوق بشر سازمان ملل گزارشش را درباره اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار شهید قاسم سلیمانی ارائه کرد و با گفتن این که مقام رسمی یک کشور در کشور مستقل دیگری مورد هدف قرار گرفت، تاکید کرد که ترور سردار شهید سلیمانی در زمینه درگیری‌های مسلحانه بی‌سابقه بوده است.

انتهای پیام


10613395
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ایران تحرکات دشمنان را با دقت کامل رصد می‌کند، گفت: تولید تسلیحات ایران لحظه‌ای متوقف نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند، گفت: امروز نیروی دریایی ارتش به یکی از بازیگران تأثیرگذار امنیت دریایی در منطقه و فراتر از آن تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: دشمنان ما پیمان­‌شکن، جنگ‌­افروز و فریبکارند و به هیچ قانون بین­‌المللی و هنجار انسانی پایبند نیستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره حواشی جلسه این کمیسیون در یزد توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس از تاخیر ۲ ساعته آغاز فعالیت کلیه مدارس، ادارات و مؤسسات دولتی به مناسبت شب یلدا خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر ایران در بلژیک بر اهمیت حفظ و تقویت روابط دوجانبه و گسترش ارتباطات و رایزنی‌ها در عرصه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت این کشور در سطح اتحادیه اروپا تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ما برای یک توافق عادلانه و متوازن که از طریق مذاکره حاصل شود آماده‌ایم، اما برای پذیرش دیکته آماده نیستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است