سیاسی 11:01 - 07 خرداد 1401
در مراسمی با حضور جانشین وزیر دفاع، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تفاهم نامه‌ای با موضوع ارائه خدمات اطلاعات مکانی امضا شد.

توافق همکاری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و سازمان مدیریت بحران

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در مراسمی با حضور سردار سرتیپ پاسدار فرحی جانشین وزیر دفاع، امیر سرتیپ دوم مجید فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تفاهم نامه همکاری امضاء شد.

امیر سرتیپ دوم مجید فخری موضوع تفاهم نامه را ارائه خدمات اطلاعات مکانی توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح برای بهبود روند تصمیم سازی و تصمیم گیری در شرایط بحرانی اعلام کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان جغرافیایی در حوزه‌های مختلف گفت: سازمان جغرافیایی با جمع آوری، تحلیل و به اشتراک‌گذاری داده‌های مکانی با تاکید بر دانش سنجش از دور (تصویربرداری هوایی و فضایی) سیستم‌های اطلاعات مکانی و پایش مخاطرات، امکان ارائه خدمات مکانی مورد نیاز سازمان مدیریت بحران را فراهم می‌آورد.

نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم تقویت ارتباط بین دو سازمان گفت: این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری‌های اجرایی و علمی مشترک در محور‌های مختلف پژوهشی و  آموزشی در زمینه‌های مرتبط به امضاء رسید.

انتهای پیام/


11575672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس برای تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ به خانه ملت توسط رئیس‌جمهور آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مشکلات مردم در یک تعامل درست و همدلانه بین دولت و مجلس حل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید همه بخش‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی هم افزا باشیم و امروز برای رسیدن به جایگاه اول در جهان با یکدیگر رفاقت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور انحراف کسری تراز عملیاتی بودجه سال ۱۴۰۳ را ۳۴۸ درصد اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید یک کمیته پنج‌نفره مشترک بین دولت و مجلس تشکیل شده که ۱۷ ماموریت و عنوان برای این کمیته در نظر گرفته شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی به اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سن‌پترزبورگ روسیه، همکاری ایران و اتحادیه اوراسیا را زمینه‌ساز منطقه‌ای قدرتمند دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید رئیس‌جمهور در نشست بعدازظهر مجلس لایحه بودجه ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه غیرعلنی مجلس درباره نوسانات ارزی اساسی و نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با حضور تیم اقتصادی دولت آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حجاب‌استایل‌ها، تورم و گرانی روی میز دستگاه قضا و ارزانی برنج پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید در جایی که پاسخ قانع‌کننده‌ای برای حل مشکلات از دولت ارائه نمی‌شود، کابینه باید تصمیماتی برای اصلاح خود اتخاذ کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است