سیاسی 00:08 - 09 تیر 1401

رایزنی‌های هیئت پارلمانی ایران در جمهوری آذربایجان

به گزارش خبرگزاری مهر، هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه کنفرانس "شبکه پارلمانی جنبش عدم متعهدها" در باکو با تعدادی از روسا و معاونان پارلمانی کشورها دیدار و گفتگو کردند.



هیات پارلمانی کشورمان به ریاست عبدالرضا مصری نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی امروز در حاشیه اجلاس "شبکه پارلمانی جنبش عدم متعهدها" در باکو با "رییس مجلس الجزایر" و " معاونان مجالس قطر و عراق " دیدار و گفتکو کرد.



وی در این دیدارها با تاکید بر همگرایی و اتخاذ تصمیمات همسو اعلام کرد: خوشبختانه دیدارهای موفقی با دوستانمان در کشورهای مختلف برگزار شد و دیدگاه‌های اعضای پارلمانی این کشورها همسو با نظرات ایران است و قرار است در تصمیم گیری‌ها یکپارچه از این نقطه نظرات مشترک دفاع شود.



نایب رییس مجلس شورای اسلامی کشورمان افزود: در این گفتگوها تصمیم بر این شد جلسات مستمر دو جانبه و چند جانبه درباره سایر موضوعات برگزار شود و امیدوار هستیم این گفتگوها موجب شکوفایی اهداف جنبش عدم تعهد شود.



"عبدالرضا مصری" نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی کشورمان به همراه تعدادی از نمایندگان مجلس امروز چهارشنبه برای شرکت در کنفرانس " شبکه پارلمانی کشورهای عضو جنبش عدم تعهد " به جمهوری آذربایجان سفر کرده است.



این کنفرانس سه روزه با عنوان "تقویت نقش پارلمان های ملی در ارتقای صلح و توسعه پایدار در جهان" برگزار میشود.



در این اجلاس، هیات‌های پارلمانی از بیش از ۴۰ کشور و نمایندگان ۹ سازمان بین المللی پارلمانی حضور دارند.


11609696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: همکاری‌های تهران و پکن در مسیر درستی قرار گرفته و می‌تواند الگوی مؤثری از تعامل سازنده میان کشور‌های مستقل باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد ما نباید از موضع اپوزیسیون سخن بگوییم چون امروز همه مسئولیم و حل مشکلات برعهده ما است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید بودجه بدون کسری یعنی توسعه با تناسب؛ دولت هر برنامه‌ای بنویسد کسری خواهد داشت و تورم ایجاد می‌شود و این بر دوش مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید عامل تورم ما هستیم؛ دولت و مجلس، چون با کسری، بودجه می‌نویسیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در نشست بررسی چالش‌های آبی ۴ استان مرکزی کشور، استفاده از ظرفیت نخبگان را از ارکان اصلی تصمیم‌سازی در مدیریت چالش آب دانست و بر ضرورت اتخاذ تصمیمات کارشناسی و مبتنی بر داده‌های دقیق، برای تأمین آب مورد نیاز مناطق درگیر این چالش، ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گوید تنها یک برنامه تکلیفی از برنامه هفتم باقی مانده که در مرحله ارائه گزارش قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف می‌گوید در مجموع ۷۶ درصد برنامه‌ها با شکست سالانه در سال اول انجام شده، ۱۴ درصد وابسته به سایر دستگاه‌ها و ۱۰ درصد نیز در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی، به وزیر کشور دستور داد، ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هر چه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ورزش و جوانان با انتشار پستی، از ابراز همدردی مقام معظم رهبری با خانواده زنده‌یاد صابر کاظمی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در جهت تامین نیاز‌های ارتش با تکیه به جوانان نخبه، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان برخی نیاز‌های خود را تأمین می‌کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است