سیاسی 11:46 - 05 بهمن 1399

مردم نسبت به  افق روشن آینده اقتصاد کشور اطمینان داشته باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت صبح امروز (یکشنبه) به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد.

رئیس جمهور پس از گزارش وزارت خانه‌های نفت، امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از وضعیت اقتصادی کشور با اشاره به اقدامات مؤثر دولت و نتایج و دستاوردهای مثبت در ماه‌های اخیر، گفت: کشور در شرایط فعلی نیازمند آرامش و ثبات در فضای کسب و کار و اقتصاد به ویژه بازار سرمایه است و نباید با اظهارات نسنجیده، غیر منطقی، شتابزده و بدون پشتوانه علمی و صرفاً با اهداف کوتاه مدت سیاسی موجبات صدمه و لطمه به اعتماد و آرامش مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کرد.

روحانی با تاکید بر این نکته که همه باید تلاش کنند به نحو مؤثر از ثمره مقاومت و مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی در جهت رونق اقتصادی کشور و جبران لطمات تحریم‌ها بهره ببرند، افزود: برای دولت مسجل و اثبات شده است که هدف کارگردانان شکست خورده جنگ اقتصادی، برهم زدن آرامش اقتصادی کشور است و امروز تلاش می‌کنند پیروزی ملت در جنگ اقتصادی را بی ثمر و به کام مردم تلخ کنند.

وی افزود: من مطمئنم که فعالان اقتصادی کشور و مردم با روشن بینی، به این نوع اظهارات و اقدامات توجه و اعتنا نمی‌کنند و با اطمینان، آرامش و امید به افق روشن اقتصاد کشور به فعالیت‌های خود با قدرت ادامه می‌دهند.

رئیس جمهور با بیان اینکه با فروکش کردن انتظارات تورمی و روند رو به رشد صادرات نفتی و غیر نفتی شرایط اقتصادی کشور به سمت بهتر شدن حرکت می‌کند، اظهار داشت: اهمیت بازارهای اقتصادی ایجاب می‌کند آرامش لازم در این بازارها برقرار باشد.

روحانی تاکید کرد: دشمنان عصبانی تلاش می‌کنند روند مثبت را متوقف یا کند سازند و با تبلیغات وسیع رسانه‌های معاند و جنگ روانی، عمدتاً بدنبال این هستند که روند کاهش نرخ ارز و قیمت کالاها را شرطی کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه با شکست جنگ اقتصادی ترامپ، نگاه طرف‌های تجاری ایران تغییر یافته و مناسبات اقتصادی کشور درحال ورود به مرحله جدیدی است، تصریح کرد: همه باید کمک کنند که بازارهای حساس نظیر ارز در چارچوب سیاست‌هایی که بانک مرکزی اعمال می‌کند مدیریت و به تعادل برسد.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان برنامه و بودجه از روند بررسی و تغییراتی که کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در منابع و مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۰ داده است، گزارشی ارائه کرد.

براساس گزارش ارائه شده در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، تبعات و عوارض ناشی از تصمیم کمیسیون تلفیق مجلس در زمینه افزایش منابع درآمدی و مصارف بودجه بر اقتصاد کشور و معیشت مردم، بررسی شد.


10918493
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به مناسبت هفته بسیج تاکید کرد: نهاد مقدس بسیج، همراه با نیرو‌های مسلح و سایر ظرفیت‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و مدافع میهن عزیزمان ایران، مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور در همه حوزه‌ها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت هفته بسیج، در پیامی نوشت: جان‌فشانی‌های بی‌چشمداشت بسیجیان، زمینه‌ساز افتخار و سربلندی کشور عزیزمان بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، صبح امروز پنج‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴، در چارچوب سیزدهمین سفر استانی دولت وفاق ملی، وارد استان قزوین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید در حوزه پزشک خانواده شهری، تنها دو استان مازندران و فارس وارد عمل شده‌اند و این برنامه به‌صورت پایلوت در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شکاف میان ایران و آژانس و آمادگی آمریکا برای توافق با ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل درباره پیش نویس قطعنامه ضدایرانی کانادا گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالفت قاطع خود را با این پیش‌نویس، که دارای انگیزه‌های کاملاً سیاسی است، اعلام می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران در وین در یادداشت توضیحی خود درباره گزارش تازه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار داد که فشار‌های برخی کشور‌های غربی، شورای حکام را به سیاسی‌کاری کشانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: ایران به حمایت از مردم سوریه در تلاش‌هایشان برای برقراری صلح، امنیت، بازسازی و آشتی ملی ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در پیامی به بیست‌وچهارمین نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای در روسیه اشاره و تاکید کرد که تفکرات خانواده شانگهای به ایران نزدیک است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی را تسلیت گفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است