سیاسی 17:11 - 21 تیر 1399
بعیدی نژاد خبر داد
سفیر ایران در لندن از تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان مقیم انگلستان از سوی سفارت ایران در انگلیس خبر داد.

اقدامات سفارت ایران در لندن برای تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان مقیم انگلستان

‏به گزارش ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد با انتشار مطلبی در صفحه تلگرامش نوشت:

۱-سفارت ج.ا.ایران درلندن برای تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان عزیز مقیم انگلستان، و با بهره گیری از تجربه و ابتکار موفق تشکیل دفاتر «پلیس+۱۰» و«پیشخوان دولت»در داخل کشورمان، پیشنهادی برای سپردن بخش «پذیرش درخواستهای کنسولی» به یک دفتر پیشخوان خدمات کنسولی مطرح نموده است.

۲-بر اساس این طرح، دفتر پیشخوانی در انگلیس در قبال هزینه محدودی که بصورت شفاف اعلام ‌میگردد، ثبت درخواستهای اولیه هموطنان گرامی شامل امور گذرنامه، صدور شناسنامه و صدور دیگر اسناد وقایع اربعه و تایید اسناد و همچنین تکمیل درخواست در سامانه میخک و تکمیل فرمهای اداری را بر عهده می گیرد.

۳-با توجه به اقامت ایرانیان عزیز در شهرهای مختلف انگلیس که برای دریافت خدمات کنسولی ناچار به سفر به لندن در ساعات اداری می باشند، انجام اقدامات اولیه ثبت درخواست خدمات در دفتر پیشخوان، باعث چابک سازی انجام امور و صرفه جویی در وقت و هزینه های سفر متقاضیان می گردد.

۴-بخش کنسولی سفارت، حتی یک تاریخ تخمینی برای امکان راه اندازی طرح پیشخوان خدمات کنسولی را هم اعلام نمود ولی بدلیل تداوم بررسیها، این طرح تا این لحظه در لندن به اجرا در نیامده است. پیگیریهای لازم در سطح سازمانهای ذیربط برای بررسی و احیانا تصویب اصول و مقررات این طرح در جریان میباشد.

۵-تا زمان تصویب ساز و کاری در این خصوص، بخش کنسولی سفارت در لندن، با راه اندازی سایت نوبت دهی و راه اندازی سامانه ی خدمات آنلاین و بهره گیری از خدمات پستی، سعی نموده مراجعات حضوری هموطنان محترم را به حداقل برساند. بجز تعرفه مصوب خدمات کنسولی، هیچگونه وجه اضافه ای از مراجعین دریافت نمیشود.

۶-در حال حاضر برخی از مراجعین برای سهولت در اخذ کد رهگیری سامانه میخک، مبلغی را به شرکتهای خصوصی میپردازند که ارتباطی به بخش کنسولی ندارد. تاکید مینمایدکه کد رهگیری اصولا باید از سوی متقاضی تکمیل گردد و بخش کنسولی بهیچوجه هزینه ای مازاد بر تعرفه رسمی کنسولی درخواست نمی‌کند.

انتهای پیام


10613492
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که روابط تهران و برازیلیا ظرفیت گسترش قابل توجهی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با اشاره به اینکه تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد، ایران بود، گفت: رژیم صهیونیستی که اگر بر جایی مسلط شود، نه عقب‌نشینی می‌کند و نه آتش‌بس می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت به منظور حمایت معیشتی و کاهش فشار‌های تورمی بر خانوار‌ها آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات روند بررسی گزارش «ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی انرژی» در هیات عالی نظارت را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به مقصد باکو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی تکواندوی امید‌های ایران در رقابت‌های جهانی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان، بر ضرورت تقویت روابط بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر عزم دولت چهاردهم بر کسب جایگاه اول منطقه‌ای در زمینه علم و فناوری، گفت: با پیشرفت علمی قادر خواهیم بود که مطالبات مردم را پاسخ داده تا آنها نتیجه پیشرفت علم و فناوری را در زندگی خود حس کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس تعیین نرخ رجیستری تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودرو‌ها در شبکه‌های ارتباطی همراه را الزامی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس تصویب کردند که کلیه اسناد الکترونیکی دارای شناسه یکتا، اسناد معتبر مالی تلقی و جایگزین روش‌های غیرقومی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است