سیاسی 17:11 - 21 تیر 1399
بعیدی نژاد خبر داد
سفیر ایران در لندن از تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان مقیم انگلستان از سوی سفارت ایران در انگلیس خبر داد.

اقدامات سفارت ایران در لندن برای تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان مقیم انگلستان

‏به گزارش ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد با انتشار مطلبی در صفحه تلگرامش نوشت:

۱-سفارت ج.ا.ایران درلندن برای تسهیل خدمات کنسولی و تکریم هموطنان عزیز مقیم انگلستان، و با بهره گیری از تجربه و ابتکار موفق تشکیل دفاتر «پلیس+۱۰» و«پیشخوان دولت»در داخل کشورمان، پیشنهادی برای سپردن بخش «پذیرش درخواستهای کنسولی» به یک دفتر پیشخوان خدمات کنسولی مطرح نموده است.

۲-بر اساس این طرح، دفتر پیشخوانی در انگلیس در قبال هزینه محدودی که بصورت شفاف اعلام ‌میگردد، ثبت درخواستهای اولیه هموطنان گرامی شامل امور گذرنامه، صدور شناسنامه و صدور دیگر اسناد وقایع اربعه و تایید اسناد و همچنین تکمیل درخواست در سامانه میخک و تکمیل فرمهای اداری را بر عهده می گیرد.

۳-با توجه به اقامت ایرانیان عزیز در شهرهای مختلف انگلیس که برای دریافت خدمات کنسولی ناچار به سفر به لندن در ساعات اداری می باشند، انجام اقدامات اولیه ثبت درخواست خدمات در دفتر پیشخوان، باعث چابک سازی انجام امور و صرفه جویی در وقت و هزینه های سفر متقاضیان می گردد.

۴-بخش کنسولی سفارت، حتی یک تاریخ تخمینی برای امکان راه اندازی طرح پیشخوان خدمات کنسولی را هم اعلام نمود ولی بدلیل تداوم بررسیها، این طرح تا این لحظه در لندن به اجرا در نیامده است. پیگیریهای لازم در سطح سازمانهای ذیربط برای بررسی و احیانا تصویب اصول و مقررات این طرح در جریان میباشد.

۵-تا زمان تصویب ساز و کاری در این خصوص، بخش کنسولی سفارت در لندن، با راه اندازی سایت نوبت دهی و راه اندازی سامانه ی خدمات آنلاین و بهره گیری از خدمات پستی، سعی نموده مراجعات حضوری هموطنان محترم را به حداقل برساند. بجز تعرفه مصوب خدمات کنسولی، هیچگونه وجه اضافه ای از مراجعین دریافت نمیشود.

۶-در حال حاضر برخی از مراجعین برای سهولت در اخذ کد رهگیری سامانه میخک، مبلغی را به شرکتهای خصوصی میپردازند که ارتباطی به بخش کنسولی ندارد. تاکید مینمایدکه کد رهگیری اصولا باید از سوی متقاضی تکمیل گردد و بخش کنسولی بهیچوجه هزینه ای مازاد بر تعرفه رسمی کنسولی درخواست نمی‌کند.

انتهای پیام


10613492
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حداد عادل با اشاره به لغو مذاکرات ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: مذاکره‌ای که یک نفر بنشیند و یک نفر دستور دهد، مذاکره‌ای نیست که جمهوری اسلامی بخواهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دشمن با عبور از الگو‌های سنتی جنگ، به دنبال ایجاد اختلال است، گفت: دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ به دبنال عملیات روانی در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آنها را افزایش داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در نامه‌ای به دبیرکل حزب الله لبنان، درگذشت پدر سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید علی خمینی در گفت‌و‌گو با المیادین، ضمن تمجید از شخصیت رهبر انقلاب گفت: اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران است و تنها راه، مقاومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله محمودی گلپایگانی صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قوه مقننه در بررسی جزئیات بودجه ۱۴۰۵، رویه متفاوتی را در پیش گرفت و اختیار تعیین سهم نهاد‌های عمومی را به دولت واگذار نکرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر مذاکرات ایران و آمریکا و افزایش هزینه معیشت خانوار طی ماههای اخیر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نسبت به مواضع صدراعظم آلمان، واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است