سیاسی 00:19 - 09 تیر 1401
مقام ارشد دولت روسیه گفت که تلاش آمریکا برای تحریم، فشار یا تهدید ایران هرگز به نتیجه مطلوب نمی‌رسد بلکه دقیقا اثر معکوس دارد.

مقام ارشد روس: تحریم  و فشار علیه ایران نتیجه عکس داد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معاون رئیس شورای فدراسیون روسیه روز چهارشنبه اظهار داشت، رشد تجارت بین روسیه و ایران نشان داد که فشار و تحریم‌های آمریکا نتیجه معکوس داشته است.

به گزارش خبرگزاری «تاس» «کنستانتین کاساچف» معاون رئیس شورای فدراسیون روسیه در دیدار با هیات پارلمانی ایران در «مسکو» گفت، تلاش‌های  آمریکا در فشار تحریم‌ها‌، تهدیدها و باج‌گیری نتیجه معکوس داشته به طوریکه  تجارت بین روسیه و ایران در سال ۲۰۲۱ رشد بیش از ۷۰ درصد نشان می‌دهد.

وی گفت: «مثال ایران به ٰروشنی نشان می‌دهد که هیچ تلاشی برای تحریم، اخاذی، فشار یا تهدید ایران هرگز به نتیجه مطلوب منجر نمی‌شود، بلکه می‌تواند دقیقا اثر معکوس داشته باشد.»

این مقام ارشد روس در ادامه در باره روابط حسنه بین ایران و روسیه افزود: «روابط دوجانبه بین روسیه و ایران نشان از پویایی مثبت روزافزون روابط ما دارد. با نگاهی به آمارها، گردش مالی ما در سال گذشته بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است.»

کاساچف تصریح کرد که این همکاری سرمایه گذاری در مقیاس بزرگ را نیز می‌شود. به گفته وی، همچنین دستور کار گسترده‌ای برای همکاری بین دو کشور در زمینه مسائل مهم بین‌المللی وجود دارد.

کاساچف در خاتمه به همکاری تهران و مسکو در زمینه حل بحران سوریه و شرکت دو کشور در ششمین نشست کشورهای حاشیه دریای خزر و همکاری در این منطقه اشاره کرد.

اخیرا نیز یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی درباره توسعه روابط دو کشورهمسایه ایران و روسیه نوشت، انتظار می‌رود تقویت روابط بین ایران و روسیه در آینده نزدیک افزایش یابد.

اندیشکده «مرکز سیاست امنیتی» واقع در پنسیلوانیای آمریکا در مطلبی به قلم «مایا کارلین» تحلیلگر خود تحت عنوان «شکل گیری ائتلاف اقتصادی جدید بین روسیه و ایران» نوشت، روسیه و ایران توافقنامه تجاری دوجانبه‌ای امضا کردند که در آن مراکز تجاری در «سن پترزبورگ» و «تهران» تاسیس می‌شود. این یادداشت تفاهم تجارت بین دو کشور را در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، کشاورزی و دارو ارتقا می‌دهد.

مایا کارلین نوشت، در حالی که مذاکرات احیای برجام اخیراً متوقف شده است، تهران و مسکو تجارت نفت و گاز را در تلاش برای دور زدن تحریم‌های غرب در پیش گرفته‌اند. اخیرا معاون نخست‌ وزیر روسیه اعلام کرد که ایران می‌تواند به مرکز اصلی حمل‌ و نقل و لجستیک برای تضمین حمل‌ونقل متقابل کالا تبدیل شود. به گفته وی، دو کشور توان بالقوه تجارت حدود ۵۰ میلیون تن کالا را در چند سال آینده دارند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/


11609702
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید موافق CFT نیستم، اما آن‌قدر می‌گذاریم بگذرد که به نوشدارو پس از مرگ سهراب تبدیل شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی انتصاب وزیر خارجه جدید قزاقستان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بیانیه‌ای را در ارتباط با لازم الاجرا شدن «معاهده مشارکت جامع راهبردی» بین تهران و مسکو منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور در تماس تلفنی با وزیر کشور جمهوری آذربایجان، با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت گفت: این پیوند‌ها بهترین پشتوانه برای گسترش روابط دوستانه دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت فرارسیدن هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین پیامی صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تاکید برای که مردم حواسشان به جنگ روانی دشمن باشد گفت: باید دائما آماده دفاع از کشور باشیم اگر هم جنگی به ما تحمیل شد وظیفه ما نظامیان این است که دفاع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه تهران، دستورات لازم برای پیگیری فوری جهت درمان مصدومان انفجار آزمایشگاه دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه تهران، دستورات لازم برای پیگیری فوری جهت درمان مصدومان انفجار آزمایشگاه دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران گفت: با توجه به لو رفتن عملیات وعده صادق ۲، در موفقیت آن تردید و نگرانی بوجود آمد، اما عملیات وعده صادق ۲ در نوع طرح ریزی و تاکتیک عملیات، دشمن را کاملا غافلگیر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: شورای عالی شهرسازی در الحاق زمین‌ها به محدوده‌های شهری کوتاهی کرده است. باید دولت و مجلس با طرح‌های دو یا سه‌فوریتی وارد عمل شوند و یک بار این مساله را برای همیشه حل کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است