سیاسی 13:46 - 05 بهمن 1399

زیرساخت‌های خوزستان به دلیل جنگ و سیل آسیب دیده است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین قاضی زاده هاشمی پیش از ظهر امروز در نشست شورای مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به مشکلاتی که در مدت اخیر این استان با آنها دست و پنجه نرم می‌کند، بیان کرد: استان خوزستان یک استان زرخیز است و دارای ظرفیت‌های فراوانی است که می‌تواند منشأ رونق و توسعه برای کل کشور باشد.

قاضی زاده هاشمی افزود: وجود جنگ هشت ساله که خوزستان به عنوان کانون اصلی آن به شمار می‌رود نیز در سال‌های اولیه پیروزی انقلاب اسلامی خوزستان را با عقب ماندگی‌های بی شماری مواجه کرده است هر چند بخشی از آنها در این مدت جبران شده ولی کافی نیست.

وی به خسارت‌های خوزستان از بحران‌های طبیعی اخیر نیز اشاره کرد و گفت: به علت بحران‌های طبیعی از جمله زلزله و سیل این زیرساخت‌ها نیز دچار آسیب و خسارت شده‌اند.

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استان خوزستان به دلیل دسترسی به آب‌های آزاد و دیگر ظرفیت‌های بالقوه می‌تواند علاوه توسعه خود موجب توسعه دیگر مناطق شود.

قاضی زاده هاشمی گفت: این هم نیاز به سرمایه گذاری و حضور سرمایه گذاران است که باید در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

وی همچنین بر توجه بر مسائل ایمنی و پیشگیری از بحران‌ها در طراحی و ساخت طرح‌ها در استان تاکید کرد.


10918562
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر ضرورت حفظ اتحاد ملی به عنوان یک امر مقدس، تاکید کرد: آمریکایی‌ها می‌گویند بیایید مذاکره کنیم برای رسیدن به نتیجه‌ای که از قبل تعیین کرده‌اند و آن نتیجه، «تسلیم ایران» است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق که برای گفت‌و‌گو و رایزنی با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، امروز با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تأکید بر نقش مساجد در حوزه فقرزدایی گفت: اگر مسجدمحوری را براساس رسالت اسلامی اجرا کنید، دولت بخش‌های مختلف را برای خدمت‌رسانی وصل می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دومین شب از مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب و هزاران نفر از قشر‌های مختلف مردم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل، حضور و هوشمندی بی سابقه مردم عراق در انتخابات اخیر را دستاوردی بزرگ قلمداد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، دستورات لازم برای اجرای ساختار سازمانی، تأمین اعتبار تعمیرات قطار‌های حومه‌ای و شیوه‌های سرمایه‌گذاری برای توسعه ریلی حومه‌ای را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالرضا رحمانی فضلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، امروز با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرلشکر حاتمی در پیامی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، همدلی و همسویی نیرو‌های مسلح را سرمایه‌ای راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط کنونی که در منطقه، جهان و دنیای اسلام مسائلی وجود دارد، دیپلماسی ورزشی می‌تواند حلقه وصل ملت‌ها و امت‌ها باشد و ارزان‌ترین راه ارتباطی کشور‌ها با یکدیگر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست با مدیران رسانه‌ها گفت: انتخابات پیش‌رو براساس راهبرد‌های تعیین شده صادقانه، شفاف و بی طرفانه خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است