بین‌الملل 22:50 - 26 دی 1403
وزیر خارجه قطر رسما آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی را اعلام کرد و گفت اجرای توافق از روز یکشنبه، ۱۹ ژانویه آغاز خواهد شد.

قطر: اجرای توافق آتش‌بس غزه از یکشنبه آغاز می‌شود

 «محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر ضمن اعلام آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی تأکید کرد اجرای توافق از روز یکشنبه، ۱۹ ژانویه آغاز خواهد شد.

وی افزود: قطر، مصر و آمریکا خوشحال هستند که توافق درباره غزه را اعلام می‌کنند. از شرکای خود، مصر و آمریکا به خاطر تلاش‌هایشان که به پیشبرد مذاکرات کمک کرد، تشکر می‌کنم.

وی تصریح کرد: با موافقت طرفین مذاکره، امشب کار بر روی تکمیل جنبه‌های اجرایی ادامه خواهد یافت. بر اساس توافق، حماس ۳۳ اسیر را در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهد کرد. قطر، مصر و آمریکا بر اجرای توافق آتش‌بس نظارت خواهند کرد.

وی در پایان گفت: ما با حماس و اسرائیل در مورد مراحل اجرای توافق آتش‌بس همکاری می‌کنیم.

منبع: ایسنا


12141598
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز گذشته، صد و ده فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سرویس اطلاعات ملی آمریکا، اعلام کرد که به‌زودی اسنادی از دولت قبلی این کشور درباره افراط‌گرایی داخلی افشا خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس اعلام کرد که خواستار انحلال بنیاد به اصطلاح بشردوستانه غزه که توسط اسرائیل و آمریکا اداره می‌شود، شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنج کودک در استان تعز یمن بر اثر انفجار مهمات باقیمانده از جنگ کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی به دیپلمات ارشد روسیه گفته است که کشورش آماده است تا «بدون قید و شرط» از تمام اقدامات مسکو برای حل درگیری در اوکراین حمایت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سایه محاصره بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی و فقدان غذا و دارو، غزه به گورستانی برای امید کودکان تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر جولانی به باکو و امضای تفاهم‌نامه با شرکت سوکار، در ظاهر یک همکاری اقتصادی برای تأمین انرژی بحران‌زده سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان معتقدند حزب جدیدی که ایلان ماسک تاسیس کرده از نظر عملی توانایی ایجاد تغییرات موثر را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی به تخریب خانه‌های فلسطینیان در اردوگاه پناهندگان طولکرم در کرانه باختری اشغالی ادامه داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی قصد دارد ۲۳۳۹ واحد مسکونی در شمال، جنوب و بخش‌های مرکزی کرانه باختری اشغالی بسازد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است