اجتماعی 11:21 - 24 مرداد 1403
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با بیان اینکه در حال حاضر ثبت نام جدید برای دریافت وام وجود ندارد، گفت: ضوابط باید از سوی بانک مرکزی ابلاغ شود.

فعلاً ثبت نام جدید تسهیلات سربازان انجام نمی‌شود

سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به اعطای وام اشتغال به سربازان ماهر منقضی خدمت گفت: از سال گذشته برای ۱۲۹۰۰ نفر پرونده تشکیل شده تا برای دریافت وام اشتغال مراحل را طی کنند.

وی افزود: سال گذشته کلیه کسانی که سرباز منقضی خدمت بودند و برای اشتغال درخواست وام کرده بودند برای ۲ بانک سپه و صادرات از طریق بانک مرکزی مشخص شد که آن سقف حداکثر تا ۱۵۰ میلیون تومان است و کسانی که سال گذشته ثبت نام کرده بودند و پرونده‌شان در سازمان وظیفه عمومی تکمیل شده در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد و می‌توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

سردار مهری با بیان اینکه در حال حاضر ثبت نام جدید برای دریافت وام وجود ندارد، گفت: ضوابط باید از سوی بانک مرکزی ابلاغ شود تا ان‌شاءالله کسانی که در سال جدید ثبت نام می‌کنند تسهیلات پرداخت شود.

منبع: مهر


12082799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خلبانان امدادگر تلاش زیادی برای مهار آتش جنگل‌های الیت انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ پیشنهادی شرکت بیمه‌گر بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی نسبت به سال قبل رشد ۸۰ درصدی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش از ازدواج، انسان باید به بلوغ فکری و روحی لازم رسیده باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسیج قوه قضائیه اعلام کرد: با ۱۷ هزار نیروی سازمان‌یافته، نقش فعال در مقابله با تهدیدات و اجرای برنامه‌های تحول دستگاه قضا داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات فاتب از انهدام یک باند سازمان‌یافته جعل، کلاهبرداری و فروش سلاح در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با توجه به افزایش دوباره آتش سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور نسبت به نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا در آستانه روز جهانی حراج‌های بزرگ موسوم به جمعه سیاه (Black Friday)، نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری هشدار داد و از شهروندان خواست تا با هوشیاری و دقت، از اطلاعات مالی و شخصی خود در فضای مجازی محافظت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس شهری تهران ۲۰۲۵ با حضور شهرداران و مدیران شهری داخلی و خارجی و سازمان‌های بین‌المللی از ۶ تا ۹ آذر در ساختمان بلدیه برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال، عملیات گسترده نوسازی و بازپیرایی چمن میدان آزادی در دوره ششم مدیریت شهری کلید خورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان مرزبانی و نیز همتای آذربایجانی خود، بر عزم مشترک دو کشور بر ایجاد منطقه‌ای امن و عاری از مواد مخدر، تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است