ورزشی 13:18 - 03 فروردین 1404
اوستون اورونوف ستاره ازبکستانی مشکلی برای همراهی تیم ملی کشورش برای بازی با تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی ندارد.

اورونوف به بازی با ایران می‌رسد

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در  حالی در هفته هشتم مرحله سوم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ روز سه شنبه به مصاف یکدیگر می‌روند که نتیجه این بازی برای هر ۲ تیم اهمیت زیادی دارد.  

اوستون اورونوف و جلال الدین ماشاریپوف بازیکنان شاخص تیم ملی ازبکستان هستند که ماشاریپوف به علت محرومیت نمی‌تواند تیم ملی کشورش را مقابل ایران همراهی کند و از آن طرف، اورونوف هم دچار مصدومیت جزیی شده است، اما طبق تصاویر منتشر شده، این بازیکن بدون مشکلی در تمرین تیم کشورش حاضر بوده و مشکل خاصی ندارد  و می‌تواند ازبک‌ها را در بازی با ایران همراهی کند.  

اگر اورونوف با صلاحدید کادر فنی ازبکستان در بازی روز سه شنبه در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت، باید دید امیر قلعه نویی برای مهار این بازیکن تکنیکی چه تدابیری در نظر می‌گیرد.  


12169906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس به فحاشی هواداران خیبر در بازی با سرخپوشان واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچستریونایتد و تاتنهام با غلبه بر رقبا راهی دیدار نهایی رقابت‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ اروپا شدند و در جنگ بر سر فتح تورنمنت سطح دوم یوفا شاهد یک رقابت تمام انگلیسی خواهیم بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت که هواداران خیبر خرم آباد ۹۰ دقیقه به من فحاشی کردند پس کمیته انضباطی کجاست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: عده‌ای به ورزشگاه آمدند تا دیدار خوب و زیبایی را تماشا کنند، اما حریف از دقیقه اول به دنبال وقت تلف کردن بود و همه از این مساله عصبی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران پس از تساوی ۳ بر ۳ مقابل تراکتور با بیان اینکه سقوط به دسته اول آخر دنیا نیست، گفت: سال بعد از جوانان بومی بهره می‌گیریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که به افشین پیروانی مدیر تیم ما حمله کرده و با مشت زیر چشمش زدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای دستور موقت درباره بازی خیبر - پرسپولیس را صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته بیست و نهم لیگ برتر با برگزاری ۸ دیدار به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هوادار و سپاهان با تساوی به پایان رسید و با این نتیجه هوادار به لیگ آزادگان سقوط کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تساوی تراکتور مقابل نساجی تنها نماینده استان مازندران در لیگ برتر به لیگ آزادگان سقوط کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است