ورزشی 13:18 - 03 فروردین 1404
اوستون اورونوف ستاره ازبکستانی مشکلی برای همراهی تیم ملی کشورش برای بازی با تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی ندارد.

اورونوف به بازی با ایران می‌رسد

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در  حالی در هفته هشتم مرحله سوم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ روز سه شنبه به مصاف یکدیگر می‌روند که نتیجه این بازی برای هر ۲ تیم اهمیت زیادی دارد.  

اوستون اورونوف و جلال الدین ماشاریپوف بازیکنان شاخص تیم ملی ازبکستان هستند که ماشاریپوف به علت محرومیت نمی‌تواند تیم ملی کشورش را مقابل ایران همراهی کند و از آن طرف، اورونوف هم دچار مصدومیت جزیی شده است، اما طبق تصاویر منتشر شده، این بازیکن بدون مشکلی در تمرین تیم کشورش حاضر بوده و مشکل خاصی ندارد  و می‌تواند ازبک‌ها را در بازی با ایران همراهی کند.  

اگر اورونوف با صلاحدید کادر فنی ازبکستان در بازی روز سه شنبه در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت، باید دید امیر قلعه نویی برای مهار این بازیکن تکنیکی چه تدابیری در نظر می‌گیرد.  


12169906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا فرخی کشتی‌گیر وزن ۸۲ کیلوگرم با پیروزی بر حریف مجارستانی خود راهی یک چهارم نهایی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امین میرزازاده دارنده مدال جهانی و المپیک در دور دوم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان مقابل حریف کرواسی خود به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا عبدولی، نماینده وزن ۷۷ کیلوگرم ایران در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان، با پیروزی ۵ بر ۰ مقابل مارکوس سانچز از اسپانیا، به مرحله یک‌هشتم نهایی راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می‌خواهم میراث خوبی برای پرسپولیس بر جا بگذارم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در روز اول مسابقات قهرمانی جهان گفت: قهرمانان ما راه سختی برای رسیدن به مدال دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال، پس از شکست شب گذشته مقابل الوصل، بیانیه‌ای خطاب به هواداران خود منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم هندبال زیر ۱۷ سال ایران در دور دوم قهرمانی آسیا باید به مصاف کویت، قطر و اردن می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا فرخی کشتی‌گیر وزن ۸۲ کیلوگرم کشورمان در دور نخست برابر کشتی‌گیر چینی به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال کشورمان در تازه‌ترین رنکینگ اعلامی فیفا با یک رتبه سقوط در رده ۲۱ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شایعه خط خوردن میلاد محمدی از تیم ملی فوتبال به دلیل تقاضای غرامت از فدراسیون منتشر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است