اجتماعی 09:59 - 24 مرداد 1403
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: بهسازی خط یک مترو پس از ۲۳ سال بهره‌برداری، ضروری است و فاز نخست این پروژه از آخر این هفته آغاز می‌شود.

آغاز بهسازی خط یک مترو تهران/ محدودیت سرویس‌دهی در روز جمعه

 مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: به دلیل بهسازی و ایمن‌سازی بخشی از مسیر نیمه جنوبی خط ۱، سرویس‌دهی به مسافران حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب در روز جمعه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۳ انجام نخواهد شد.

رضا محمدنژاد، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: بهسازی خط یک مترو پس از ۲۳ سال بهره‌برداری، ضروری است و فاز نخست این پروژه از آخر این هفته آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: عملیات بهسازی خطوط باید مطابق با استاندارد‌ها برای حفظ و ارتقای شرایط مطلوب و ایمن انجام شود که با توجه به تعداد بالای مسافران در این مسیر، تلاش شده است تا این کار با کمترین محدودیت در خدمات‌رسانی انجام شود.

محمدنژاد با اشاره به اینکه طبق برنامه‌ریزی انجام شده، عملیات بهسازی این خط تا پایان شهریور در روز‌های جمعه انجام می‌شود، گفت: جمعه این هفته و هم زمان با انجام عملیات بهسازی، حرکت قطار‌ها در خط یک متروی تهران به دو بخش تقسیم می‌شود و سرویس‌دهی از ایستگاه تجریش تا ایستگاه علی‌آباد و بالعکس و همچنین از ایستگاه جوانمرد قصاب تا کهریزک و شهر پرند بدون محدودیت ادامه خواهد داشت و تنها در حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب خدمات رسانی انجام نمی‌شود.

وی تصریح کرد: برای رفاه حال شهروندان در روز جمعه، هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوس‌رانی جهت انتقال مسافران از ایستگاه علی‌آباد به ایستگاه جوانمرد قصاب و بالعکس هم‌زمان با ساعات بهره‌برداری مترو انجام شده است.

گفتنی است در عملیات بهسازی خط، اصلاح و تعویض ادوات زیرسازی و روسازی آن بخش از خط یک مترو تهران به‌صورت هم‌زمان انجام خواهد شد.


12082742
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران از صدور رای قطعی دیوان عالی کشور در تثبیت نهایی مالکیت شهرداری بر املاکی در محدوده منطقه ۱۰ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است