اجتماعی 09:59 - 24 مرداد 1403
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: بهسازی خط یک مترو پس از ۲۳ سال بهره‌برداری، ضروری است و فاز نخست این پروژه از آخر این هفته آغاز می‌شود.

آغاز بهسازی خط یک مترو تهران/ محدودیت سرویس‌دهی در روز جمعه

 مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: به دلیل بهسازی و ایمن‌سازی بخشی از مسیر نیمه جنوبی خط ۱، سرویس‌دهی به مسافران حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب در روز جمعه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۳ انجام نخواهد شد.

رضا محمدنژاد، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: بهسازی خط یک مترو پس از ۲۳ سال بهره‌برداری، ضروری است و فاز نخست این پروژه از آخر این هفته آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: عملیات بهسازی خطوط باید مطابق با استاندارد‌ها برای حفظ و ارتقای شرایط مطلوب و ایمن انجام شود که با توجه به تعداد بالای مسافران در این مسیر، تلاش شده است تا این کار با کمترین محدودیت در خدمات‌رسانی انجام شود.

محمدنژاد با اشاره به اینکه طبق برنامه‌ریزی انجام شده، عملیات بهسازی این خط تا پایان شهریور در روز‌های جمعه انجام می‌شود، گفت: جمعه این هفته و هم زمان با انجام عملیات بهسازی، حرکت قطار‌ها در خط یک متروی تهران به دو بخش تقسیم می‌شود و سرویس‌دهی از ایستگاه تجریش تا ایستگاه علی‌آباد و بالعکس و همچنین از ایستگاه جوانمرد قصاب تا کهریزک و شهر پرند بدون محدودیت ادامه خواهد داشت و تنها در حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب خدمات رسانی انجام نمی‌شود.

وی تصریح کرد: برای رفاه حال شهروندان در روز جمعه، هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوس‌رانی جهت انتقال مسافران از ایستگاه علی‌آباد به ایستگاه جوانمرد قصاب و بالعکس هم‌زمان با ساعات بهره‌برداری مترو انجام شده است.

گفتنی است در عملیات بهسازی خط، اصلاح و تعویض ادوات زیرسازی و روسازی آن بخش از خط یک مترو تهران به‌صورت هم‌زمان انجام خواهد شد.


12082742
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات اعلام کرد که بر اثر سقوط خودروی ون به دره در جاده هراز هفت نفر کشته و ۶ نفر دیگر مصدوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاه‌محمدی گفت: افزایش تعداد پذیرفته‌شدگان و ورود افراد غیر وکیل به حوزه خدمات حقوقی، نگرانی‌هایی درباره حفظ کیفیت خدمات و حمایت واقعی از حقوق مردم ایجاد کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سومین نشست کارگروه مردمی‌سازی بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم مردمی برای حل مسائل جامعه ایثارگری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحد‌های تجاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هادی گفت: در نظام‌های حقوقی جدید، صرفاً نباید به رویکرد‌های سنتی و کیفری اکتفا کرد، بلکه باید به سراغ ریشه‌یابی اختلافات رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان فوتبالیست برای ادامه فعالیت ورزشی، می‌توانند در تیم‌های ورزشی نیرو‌های مسلح بکارگیری شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان فوتبالیست برای ادامه فعالیت ورزشی، می‌توانند در تیم‌های ورزشی نیرو‌های مسلح بکارگیری شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با شب آغاز امامت حضرت مهدی (عج)، میدان ولیعصر میزبان مراسم «عید بیعت» با حضور پرشمار اقشار مختلف مردم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور صبح امروز با حضور معاون اول قوه قضاییه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به خشت‌گذاری همزمان ۱۰ مجتمع آموزشی آینده‌محور گفت: در رویکرد جدید با یک نگاه آینده‌محور پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است