ورزشی 11:46 - 22 شهریور 1404
تیم ملی بسکتبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در روز نخست رقابت‌های کاپ آسیا دیویژن B ۲۰۲۵ مالزی در مصاف با هند در دو دقیقه پایانی شکست خوردند.

شکست دختران بسکتبال در دقایق آخر کاپ آسیا

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از فدراسیون بسکتبال؛ تیم ملی بسکتبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در نخستین دیدارش در رقابت‌های کاپ آسیا دیویژن B مالزی امروز (شنبه - ۲۲ شهریور) از ساعت ۹:۳۰ به وقت ایران برابر تیم ملی هند به رقابت پرداخت و با نتیجه ۶۷ بر ۷۰ شکست خورد.

دختران بسکتبال ایران که در کوارتر دوم و سوم و حتی هشت دقیقه اول کوارتر چهارم جلو بودند در یک‌ونیم دقیقه پایانی به تساوی ۶۷ بر ۶۷ رسیدند و بعد هم با ۳ اختلاف شکست خوردند.

نتایج کوارتر‌های این دیدار:

کوارتر اول: ایران ۱۴ - هند ۲۱

کوارتر دوم: ایران ۱۹ - هند ۱۱

کوارتر سوم: ایران ۲۱ - هند ۱۸

کوارتر چهارم: ایران ۱۳ - هند ۲۰

دختران ایران در گروه A با تیم‌های ازبکستان، ساموا و هند همگروه‌اند و فردا (یکشنبه) در دومین دیدارشان باید به مصاف تیم ساموا بروند. در گروه B نیز تیم‌های اندونزی، مالزی، هنگ‌کنگ و تونگا حضور دارند.

ریحانه مقانلو، اسما شادروح، آناهیتا امینی، پریا مهرمند، سارا مختاری، الینا کاظم آوینی، هستی خزایی، النا احمدیان، یکتا شبانی، عسل برومند، مبینا بریهی و فاطمه‌زهرا نعمتی بازیکنان تیم ملی بسکتبال زیر ۱۶ سال دختران ایران را تشکیل می‌دهند.

بلقیس عادلی به عنوان سرپرست، سروه ضرغامیان به عنوان سرمربی، لوسینه ست‌آقایان به عنوان مربی و آرمن الله‌وردیان به عنوان مشاور فنی تیم ملی، یگانه ضرغامیان به عنوان بدنساز کادر فنی ایران را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند. همچنین فتانه ملک نایب‌رییس بانوان فدراسیون، تیم ملی ایران را در این مسابقات همراهی می‌کند.

برنامه و نتایج ملی‌پوشان ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها:

ایران ۶۷ - هند ۷۰

یکشنبه ۲۳ شهریور:

ایران - ساموا ساعت ۷ صبح به وقت ایران 

دوشنبه ۲۴ شهریور:

ایران - ازبکستان ساعت ۹:۳۰ به وقت ایران 

رقابت‌های کاپ آسیا دختران زیر ۱۶ سال دیویژن B، با حضور هشت تیم از ۲۲ الی ۲۸ شهریور در شهر سرمبان مالزی برگزار می‌شوند. تیم قهرمان این رقابت‌ها مجوز حضور در رقابت‌های کاپ آسیا دختران زیر ۱۶ سال دیویژن A در سال ۲۰۲۷ را به دست خواهد آورد.

ملی‌پوشان ایران با کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های غرب آسیا در لبنان سهمیه حضور در کاپ آسیا دیویژن B مالزی را کسب کردند.


12225430
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم ایران با کسب دومین پیروزی راهی مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه زمانبندی رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ - اندونزی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان برای دیدار مقابل الحسین راهی اردن شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی والیبال گفت: باید به هواداران و مردم ایران نشان دهیم که برای آنها بازی می‌کنیم و با تمام وجود تلاش خواهیم کرد تا نتایج مورد انتظار را کسب کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جوانان ایران با قبول شکست در دیدار فینال مقابل چین تایپه عنوان نائب قهرمانی مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا را کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد جوان نماینده ۶۱ کیلوگرم ایران، با نتیجه ۱۳-۲ مقابل کرامر از اکوادور پیروز شد و راهی دور بعد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محسن شادی با آغاز ثبت نام انتخابات فدراسیون رویینگ از سمت سرپرستی فدراسیون استعفا می‌دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس نسبت به شایعه حضور بنجامین مندی در این تیم واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه بیست‌وهفتمین دوره مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان اعلام شد و بر اساس آن قهرمان و نایب‌قهرمان المپیک به عنوان اولین نمایندگان ایران به دیدار رقبای خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان این تیم را در سفر به اردن همراهی نمی‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است