ورزشی 21:24 - 06 اردیبهشت 1404
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در این فصل استقلال کار خاصی برای هواداران انجام نداده و وظیفه ما قهرمانی در جام حذفی است تا شادی را برای عاشقان تیم به ارمغان آوریم.

جباری: استقلال باید قهرمان جام‌حذفی شود؛ مدت کوتاهی سرمربی هستم!

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی جباری سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پس از پایان بازی با پیکان که با پیروزی یک بر صفر آبی‌پوشان همراه شد، اظهار کرد: استقلال توانست به یک پیروزی شیرین برسد و این حق تیم ما بود. بازیکنان با تمام وجود در زمین حاضر شدند و خیلی تلاش کردند تا برنده از زمین خارج شویم.

وی افزود: از هواداران استقلال ممنون هستم که امروز در ورزشگاه آزادی سنگ تمام گذاشتند. آنها در دقایقی که تیم نیاز به تشویق داشت این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دادند. خوشحالم تماشاگران ما با شادی راهی خانه‌هایشان شدند.

جباری تصریح کرد: کاری که در این مدت توانستیم در تیم انجام دهیم، اتحاد و همدلی بود. باید انگیزه و روحیه بازیکنان را افزایش می‌دادیم، اما فقط بحث روحی و روانی نبود. افرادی را به کادر فنی اضافه کردیم که در بحث آنالیز و کار‌های فنی، عملکرد خوبی دارند.

وی اعلام کرد: تمرکز ما به این نکته مهم بود که تعداد جلسات تمرین زیاد نشود و فقط دو جلسه با تیم تمرین کردیم. به دنبال این بودیم تا بازیکنان دستورات تاکتیکی درستی داشته باشند.

سرمربی استقلال تاکید کرد: پیکان عملکرد بسیار خوبی مقابل ما داشت و باید به این تیم تبریک گفت. سیروس دین‌محمدی تیم قدرتمندی ساخته که جای تقدیر دارد.

جباری درباره اینکه چطور در مقطع حساس و مهمی هدایت استقلال را برعهده گرفته است؟ گفت: به خوبی می‌دانستم بازیکنان استقلال کیفیت فنی بالایی دارند و به آینده این تیم خوش بین بوده و هستم. در این فصل بازیکنان از نظر روحی تحت فشار بودند، اما همگی بازیکنان خوبی هستند.

وی گفت: در تمرینات روی فاز تهاجمی با ضرب آهنگ بالا کار کردیم. طبیعی بود در بخشی از بازی تحت فشار قرار بگیریم، اما روشی که در نیمه دوم به کار گرفتیم، شکل بازی را بهتر کرد. بازیکنان ما تلاش می‌کردند تا همان اتفاق و کار را انجام دهند که خواسته بودیم. فکر می‌کنم تدریجا به حرف مشترک و وحدت تاکتیکی رسیدم و توانستیم با پنالتی رامین رضاییان پیروز شویم، اما قبل و بعد از پنالتی موقعیت‌های زیادی به دست آوردیم.

سرمربی استقلال در مورد عصبانیت آرمین سهرابیان پس از پایان بازی، گفت: متوجه این مساله نشدم، اما یک موضوعی را در نظر داشته باشید که تیم استقلال خیلی در این مدت تحت فشار بود. ممکن است با این فشار بالا هر حرکت و هر اتفاقی انجام شود. مدافعان استقلال در نیمه اول شرایط سختی داشتند و به طور حتم دلیل این رفتار آرمین سهرابیان را از او می‌پرسم. سهرابیان بازیکن با کیفتی است و امروز جور برخی از بازیکنان را در زمین کشید و شاید فشاری که تحمل کرد، باعث عصبی شدن وی شد.

جباری گفت: خیلی دوست دارم اتحاد و همدلی در تیم ما از سوی پیشکسوتان و بزرگ‌تر‌ها شکل بگیرد. استقلال نه متعلق به من است نه دیگران؛ استقلال مجموعه‌ای از اسطوره‌ها و پیشکسوتان است و امیدوارم بازهم کنارمان باشند و کمک کنند. من مدت کوتاه هستم و جسارت نمی‌کنم که بخواهم جای کسی را بگیرم و مدعی برای این پست باشم.


12183903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال لخ پوزنان در هفته شانزدهم لیگ لهستان باید رو در روی تیم رادومیاک رادوم قرار گیرد که احتمال حضور قلی‌زاده در ترکیب لخ وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس صاحب چشم‌اندازی سه‌ساله خواهد شد. هواداران اتفاقات خوب و ماندگاری را در حوزه تیم‌های مختلف فوتبال و همین طور نقل و انتقالات و دیگر موارد شاهد خواهند بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره باشگاه استقلال درباره روند پیگیری پنجره بسته این باشگاه در CAS توضیح داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال برای وارد کردن دستگاه‌های VS به ایران نیاز دارد تا مبلغ این دستگاه‌ها را از ریال به ارز تبدیل کند. این موضوع باید با تخصیص ارز به فدراسیون فوتبال صورت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم ملی هندبال گفت: خودمان را در فینال می‌دیدیم و اشتباهاتی که همه بازیکنان داشتیم باعث شد نتوانیم به نیمه نهایی صعود کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی امید ایران در آخرین دیدار خود در تورنمنت قرقیزستان با نتیجه یک بر صفر از سد بحرین گذشت. شاگردان امید روانخواه پیش از این از روسیه و قرقیزستان شکست خورده بودند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: با وجود همه محدودیت‌ها، مجموعه فدراسیون توانست مقدمات اعزام به رقابت‌های جهانی را انجام دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال مردان ایران در آخرین دیدار خود از مرحله گروهی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض مقابل امارات شکست خورد و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در سومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه فوتبال هفت نفره، تیم ملی کشورمان در آخرین بازی گروهی خود به مصاف تیم تایلند رفت که این دیدار با ۳ بر یک به سود تیم ایران به پایان رسید تا شاگردان طارمی صدرنشین گروه خود شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه نماینده ایران به فینال کشتی فرنگی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی راه پیدا کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است