فرهنگی‌هنری 23:36 - 03 اردیبهشت 1404
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از درخشش جهانی قاریان ایرانی سخن گفت که این درخشش مرهون ترسیم نقشه راه رهبر انقلاب است.

قاریان ایرانی در جهان می‌درخشند

باشگاه خبرنگاران جوان -  حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور در جمع تعدادی از قاریان و اساتید بین‌المللی قرآن گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران، افزوده شدن معنادار قاریان مجرب قرآن و درخشش آنها در سطح جهانی است که این خود مرهون ترسیم نقشه راه مقام معظم رهبری در حوزه فعالیت‌های قرآنی است.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم و اثرگذار آموزه‌ها و فعالیت‌های قرآنی در سپهر فعالیت‌های دیپلماسی فرهنگی از آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای تحقق طرح جامع فعالیت‌های بین‌المللی قرآن کریم خبر داد و گفت: انس با قرآن تفاوت زیادی با خواندن قرآن دارد. چرا که قاریان بسیاری از کشور‌های اسلامی قرائت خوبی از مصحف شریف دارند، اما عاملیت و تاثیرگذاری دیپلماسی قرآنی ما در جهان تفاوت معناداری با دیگر کشور‌ها دارد.

ایمانی‌پور به کار وحدت‌بخش و اثرگذار قرآنی آیت الله سید ابراهیم رئیسی در صحن علنی سازمان ملل اشاره کرد و گفت: این حرکت رئیس جمهوری شهید که قرآن خط عثمان طا‌ها را در صحن علنی سازمان ملل بر دست گرفت، تاثیر بسزایی در گفتمان وحدت در میان کشور‌های اسلامی داشت.

وی اضافه کرد: ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر آنیم تا با گسترش کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی، نقش اثرگذاری را در ترویج اندیشه‌های قرآنی در جهان معاصر داشته باشیم و در اقدام جدید در تلاش برای توسعه برنامه‌های قرآنی و همکاری نزدیک با برنامه محفل در دیگر کشور‌ها هستیم که نقش مؤثر و منحصر به فردی در ماه مبارک رمضان برای نزدیکی قلوب مسلمانان ایفا کرد.

ایمانی‌پور خاطرنشان کرد: بر این اعتقاد هستیم که دیپلماسی قرآنی ما ابزار اصلی برای تحقق امت واحده خواهد بود.

افزایش همکاری‌های فرهنگی و قرآنی با طرح رسالات الله

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری رئیس مرکز بین‌المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با اشاره به گستردگی و تنوع فعالیت‌های قرآنی دستگاه دیپلماسی فرهنگی در دوره جدید دیپلماسی قرآنی را به عنوان دیپلماسی پیشران در روابط فرهنگی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

وی گفت: طرح جامع فعالیت‌های قرآنی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نام طرح جامع و کلان «رسالات الله» که مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاونت بین‌الملل بیت رهبری است، با حمایت‌های رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گام‌های موثری را در همکاری‌های فرهنگی و قرآنی جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشور‌های مسلمان برداشته است.

جایگاه قرآنی ایران در جهان اسلام

احمد ابوالقاسمی قاری بین‌المللی قرآن کریم در این نشست، با اشاره به فعالیت‌های موثر قرآنی در حوزه بین‌الملل توسط قاریان بین‌المللی به بیان تجربیات خود در دوره حضور در کشور مسلمان آلبانی پرداخت و گفت: قاری قرآن نماینده و نمونه جامعه قرآنی هر کشور است و هم اکنون جایگاه قرآنی جمهوری اسلامی ایران جایگاه بسیار والایی در جهان است.

ابوالقاسمی اظهار داشت: تجربیات ما در برنامه‌های مختلف قرآنی در دیگر کشور‌ها حاکی از نقش آفرینی، نفوذ عمیق تلاوت‌های زیبا و آموزش‌های کاربردی قرآنی در عمق قلب مردم مسلمان دیگر کشور‌ها است.

منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی


12182764
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های دریافت جایزه بخش «داستانی» اختتامیه در قالب‌های «داستانی کوتاه»، «داستانی نیمه بلند» و «داستانی بلند» شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه «آرمان روح الله» شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور تعدادی از خانواده‌های شهیدان امنیت، در سینما بهمن تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پنجمین روز شانزدهمین دوره از جشنواره عمار که در سینما بهمن تهران برگزار شد از کتاب «گلستان ابراهیم» اثر مریم قربان‌زاده رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون میراث‌فرهنگی کشور از ارسال رسمی پرونده بندر تاریخی «سیراف» به یونسکو برای ثبت جهانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی از تاسیس شبکه شورا برای همه استان‌ها خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جشنواره را باید با موضوعات اصلی زندگی مردم درگیر کرد، گفت: هنر باید در میان مردم باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر فجر، نامزد‌های بیستمین دوره این جشنواره را در بخش بزرگسال، کودک و نوجوان و درباره شعر معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر گفت: ما در راستای سیاست‌های وزارت فرهنگ مبنی بر عدالت فرهنگی و تمرکززدایی از پایتخت، جشنواره تئاتر فجر را در کرمان برگزار کردیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مینی سریال ۱۰ قسمتی «روز شغال»، محصول سال ۲۰۲۴، از بامداد پنجشنبه در قاب شبکه چهار تماشایی خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید «اطلس؛ داستان شگفت‌انگیز جغرافیا» چهارشنبه هر هفته با بررسی مسئله‌ای در زمینه اقتصاد و جغرافیای سیاسی ایران، منطقه و جهان به روی آنتن شبکه چهار خواهد رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است