سیاسی 21:13 - 21 بهمن 1403
رئیس‌جمهور گفت: در حوزه تأمین ذخایر مایحتاج معیشتی مردم ایراد‌های زیادی وجود دارد، لذا تلاش خواهیم کرد برای سال آینده این مشکلات برطرف شده باشد.

پزشکیان: تلاش می‌کنیم ایراد‌های مدیریتی نظام تأمین و عرضه کالا رفع شود

مسعود پزشکیان در جلسه بعد از ظهر امروز -یکشنبه ۲۱ بهمن‌ماه- هیئت دولت بر پرداخت بسته‌های معیشتی به هفت دهک درآمدی جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: امروز تعداد زیادی از مردم کشور دچار مشکل هستند و نیاز به دریافت بسته معیشتی دارند. سعی خواهیم کرد از همه ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت معیشتی دهک‌های پایین بهره بگیریم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت با انتقاد از نظام تامین و عرضه کالا گفت: در حوزه تأمین ذخایر مایحتاج معیشتی مردم و واردات و عرضه آن، از سبد غذایی مصرفی خانوار‌ها تا سوخت و انرژی، به لحاظ مدیریتی ایراد‌های زیادی وجود دارد، لذا تلاش خواهیم کرد برای سال آینده این مشکلات برطرف شده باشد.


12153721
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود گفت: ایران همواره تروریسم را در هر شکل و با هر انگیزه‌ای محکوم می‌کند و بر لزوم همکاری کشور‌های منطقه برای مقابله با افراط‌گرایی تأکید دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، اسماعیل سقاب اصفهانی را به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پدافند غیر عامل کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: روز جمعه اگر روی موبایل‌تان پیام هشدار گرفتید نترسید رزمایش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه خون شهدای فرماندهان و جوانان با هم آمیخته شد، تاکید کرد: استقامت خانواده شهدا دشمن را عصبانی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تمامی دستگاه‌ها باید اقدامات مؤثری در زمینه رفع ناترازی‌ها و افزایش تولید در حوزه انرژی انجام دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات‌های ارشد ایران و روسیه درباره همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تبادل نظر کرده و بر تداوم هماهنگی و همکاری میان تهران، مسکو و پکن در این زمینه تأکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ساعاتی پیش شهردار اهواز استعفای خود را تقدیم وزیر کشور کرد که مورد موافقت اسکندر مومنی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس بر ضرورت تشکیل کارگروه تخصصی و حرفه‌ای برای اصلاح نحوه حکمرانی آب تاکید کرد و گفت: باید به مساله بحران آب نگاه ملی و مسئولانه داشته باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر کشور در یکصد و چهلمین نشست ستاد مرکزی اربعین بر تقویت و تکمیل زیرساخت‌ها و مشارکت‌های مردمی در برگزاری مراسم اربعین تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار در جلسه امروز دولت، گزارشی از آخرین وضعیت بازار و شرایط کارگاه‌های کشور پس از جنگ ۱۲ روزه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است