اجتماعی 16:50 - 20 مرداد 1403
شاخص آلودگی هوای تهران در وضعیت بسیار ناسالم با عدد ۲۱۱ قرار گرفته است. این وضعیت برای تمام مردم و برای تمامی سنین آلوده است.

هوای تهران در وضعیت بسیار ناسالم

در حاضر هوای تهران با شاخص آلودگی هوا ۲۱۱ در وضعیت بسیار ناسالم برای همه گروه‌های سنی است و توصیه می‌شود همه شهروندان از تردد طولانی در سطح شهر که موجب نفس کشیدن تا حدی سخت‌تر از حالت طبیعی می‌شود، اجتناب کنند.

شاخص آلودگی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته نیز بر روی عدد ۱۴۸ و در وضعیت نارنجی یعنی ناسالم برای گروه‌های سنی حساس قرار داشت.

تهرانی‌ها از ابتدای سال جاری تاکنون پنج روز هوای پاک، ۹۸ روز هوای قابل‌قبول، ۳۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۲ روز هم هوای ناسالم برای همه گروه‌های سنی را تنفس کرده‌اند.


12081554
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلان واجد شرایط در ۹۱ شهرستان کم‌برخوردار در ۲۳ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع حادثه ریزش آوار در یک ساختمان مسکونی در منطقه یافت‌آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه قهرمانی واقعی در رفتار با خانواده معنا پیدا می‌کند، گفت پهلوان کسی است که تواضع، محبت و احترام را از خانه آغاز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: جشن ملی قهرمان خانواده با هدف الگودهی ورزشکاران شاخص و ترویج ازدواج و فرزندآوری در جامعه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید «تغییراقلیم» را علاوه بر بحران محیط‌زیستی به مثابه یک بحران در حوزه سلامت و بهداشت عمومی هم تلقی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری اعلام کرد: ۶ محکوم ایرانی و ترکمنستانی امروز پس از طی تشریفات قانونی بین مقامات دو کشور مبادله شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روز‌های آینده ممکن است با حوادث طبیعی مربوط به شرایط جوی مواجه شویم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از ۵ دستگاه اتوبوس برقی داخلی با حضور مدیران شهری شهرداری تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که درخواست پرداخت تفاضل دیه از بیت‌المال در پرونده قتل «الهه حسین‌نژاد» از سوی دادستان اسلامشهر ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه ایران برای مبارزه با مواد افیونی هزینه‌های سنگینی متحمل می‌شود، گفت: جوانان ایرانی در میدان مبارزه با موادمخدر مظلومانه ایستاده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است