اجتماعی 19:00 - 14 آذر 1403
مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران جزییات تشییع ۱۰۰ پیکر شهید گمنام در شهر تهران با شعار «خوش آمدی قهرمان» را تشریح کرد.

تمهیدات شهرداری تهران برای تشییع ۱۰۰ پیکر شهدای گمنام در تهران

مصطفی زیبایی‌نژاد ضمن اعلام این خبر گفت: این مراسم با شعار «خوش آمدی قهرمان» برگزار می‌شود و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، به بزرگداشت شهدای اخیر مقاومت و حمایت از مردم مظلوم فلسطین می‌پردازد. محکومیت جنایات و کشتار ملت مظلوم غزه و فلسطین، تقویت اتحاد اسلامی و تعمیق روحیه ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی در بین نسل جوان و نوجوان از دیگر محور‌های اصلی این مراسم خواهد بود.

وی با اشاره به هم‌افزایی مناطق ۲۲ گانه، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران در اجرای این مراسم گفت: با مشارکت مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برنامه‌های مختلفی در مسیر تشییع برگزار خواهد شد که از جمله برنامه‌های اصلی فرهنگی در خلال آن می‌توان به برپایی پردیس‌های فرهنگی، مواکب پذیرایی و اجرای استیج اشاره کرد. سرودخوانی نوجوانان، روضه‌خوانی و مدیحه‌سرایی، سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، اجرای برنامه‌های فرهنگی در استیج و ... از اصلی‌ترین رویداد‌های آیین بدرقه و تشییع شهدای گمنام در شهر تهران است. 

زیبایی نژاد گفت: به منظور اجرای با کیفیت‌تر این مراسم و خدمات‌رسانی همه‌جانبه به شهروندان عزیز، سازمان‌ها و بخش‌های خدمات رسان شهرداری از روز‌هایی قبل از اجرای این مراسم کار خود را آغاز کرده و به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند. برای مثال، سازمان زیباسازی ضمن فضاسازی محیطی به تبلیغات و اطلاع‌رسانی این ویژه برنامه می‌پردازد و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، مسئولیت ایجاد ایمنی در طول این مسیر را برعهده داشته و شرکت بهره‌برداری مترو، شرکت‌کنندگان در این مراسم را در ایستگاه‌های منتهی به مراسم به صورت رایگان جابه‌جا می‌کند.

وی ادامه داد: اختصاص اتوبوس جهت انتقال شهروندان از محلات، مساجد و ... به محل برگزاری مراسم به همت شرکت واحد اتوبوسرانی انجام خواهد شد. علاوه بر اینها، ظرفیت‌های مردمی به ویژه مساجد، پایگاه‌های بسیج، سرای محلات، گروه‌های جهادی، هیئت مذهبی و ... پای کار این مراسم خواهند بود.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به زمان و محل آغاز این مراسم گفت: بر اساس این گزارش، آیین تشییع پیکر‌های شهدای گمنام روز پنجشنبه ۱۵ آذر ماه ساعت ۸ صبح از مقابل دانشگاه تهران آغاز و تا معراج شهدا انجام خواهد شد.


12123751
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است