ورزشی 10:54 - 07 بهمن 1403
با اعلام سایت باشگاه سپاهان، بانوان هوادار برای اولین‌بار می‌توانند یک‌بازی لیگ‌برتر را از نزدیک در ورزشگاه نقش‌جهان تماشا کنند.

اختصاص ۴۰۰ بلیت طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان به بانوان سپاهانی

 عصر امروز (یک‌شنبه، ۷ بهمن) در ادامه رقابت‌های هفته هفدهم لیگ‌برتر فوتبال، سپاهان اصفهان از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه نقش‌جهان از خیبر خرم‌آباد پذیرایی می‌کند.

مهم‌ترین اتفاق پیش از بازی دو تیم صدور مجوز حضور زنان در ورزشگاه نقش‌جهان است تا بانوان هوادار سپاهان برای اولین‌بار در تاریخ لیگ‌برتر، یک بازی طلایی‌پوشان را از روی سکو‌های ورزشگاه نقش‌جهان نظاره کنند.

هفته گذشته همین اتفاق برای اولین‌بار در ورزشگاه فولادشهر رقم خورد تا بانوان هوادار پرسپولیس و ذوب‌آهن در آخرین لحظات با صدور مجوز‌های لازم و البته در سکوت خبری وارد ورزشگاه شوند.

بر اساس اطلاعات سایت بلیت‌فروشی باشگاه سپاهان، حدود۴۰۰ بلیت برای دیدار امروز سپاهان و خیبر به بانوان اختصاص یافته است که صرفا برای سپاهانی‌هاست و جایگاه آن نیز سکوی شماره ۹ طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان است که قیمت هر بلیت مانند سایر جایگاه‌ها ۱۵۰ هزار تومان است.

 


12146418
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی مسابقات فوتبال استان تهران تا پایان هفته به دلیل آلودگی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی زاده و زینب حسن پور با برتری برابر حریفان خود در فینال وزن ۵۰ و ۵۵ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی‌زاده و زینب حسن‌پور با برتری برابر حریفان خود در مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب دو مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش کشتی آزاد ایران که صاحب مدال نقره المپیک ناشنوایان در توکیو شد گفت: شرمنده مردم شدم که نتوانستم به مدال طلا دست پیدا کنم، اما قول می‌دهم در المپیک بعدی جبران کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی بخش‌های انفرادی و دونفره رقابت‌های تنیس‌روی‌میز قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان برگزار شد و نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نسیبه شهبازی با شکست برابر نماینده ازبکستان از صعود به فینال مسابقات تکواندو بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دور سوم بخش استاندارد بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا در تایلند، هفت شطرنج‌باز ایرانی با ثبت سه برد پیاپی صدرنشین جداول رده سنی خود شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فینال رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک ناشنوایان در وزن ۱۲۵ کیلوگرم با شکست محمد قمرپور و مدال نقره او به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلاد صادق زاده با برتری برابر نماینده مالزی به مدال برنز مسابقات کاراته بازی های المپیک ناشنوایان در وزن ۶۰- کیلوگرم دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ابراهیم پورکاشانی در مرحله رده بندی وزن ۸۴- کیلوگرم مسابقات کاراته باخت و از کسب مدال بازی‌های المپیک ناشنوایان بازماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است