آخرین نبرد دشان با انگلیس؛ باید برای مدال برنز تا پای جان بجنگیم

باشگاه خبرنگاران جوان- دیدیه دشان، سرمربی ۵۷ ساله تیم ملی فرانسه، در آستانه آخرین بازی خود در دوران هدایت «خروسها»، با پذیرش تلخی حذف از رقابتهای اصلی، بر اهمیت استراتژیک دیدار ردهبندی تأکید کرد. او گفت: «این یک بازی دوستانه نیست؛ ما وظیفه داریم تا آخرین لحظه برای رسیدن به هدفمان بجنگیم. اگرچه این مسابقه جایگاه فینال را ندارد، اما برای کسب مقام سوم باید با تمام توان میدان وارد شویم.»
سرمربی فرانسه در اظهارنظری جنجالی درباره تقابل با انگلیس افزود: «ما و انگلیس هر دو تمایلی به انجام این بازی نداریم؛ هیچ تیمی پس از شکست در نیمهنهایی، مشتاق حضور در مسابقه ردهبندی نیست. اما اکنون اینجا هستیم و باید مسئولیت خود را انجام دهیم.» دشان تأکید کرد که کادر فنی و بازیکنان موظفند با ارائه عملکردی درخور، جام جهانی را با یک پیروزی پیروزمندانه به پایان برسانند.
دشان که از سال ۲۰۱۲ هدایت تیم ملی فرانسه را بر عهده داشته و قرار است پس از این مسابقه از سمت خود کنارهگیری کند، خاطرنشان کرد که تمرکزش بر مراسم خداحافظی نیست، بلکه تمام فکر و ذکر او کمک به تیم برای رسیدن به مدال برنز است.
در بخش دیگری از این نشست، وضعیت کیلیان امباپه بررسی شد. سرمربی فرانسه تأیید کرد که کاپیتان تیم از نظر جسمانی آماده است، اما به دلیل خستگی و مصدومیتهای احتمالی، ممکن است در ترکیب اصلی تغییراتی ایجاد شود. با این حال، او اطمینان داد که هدف تیم تغییری نخواهد کرد: «میخواهیم این سفر را با پیروزی و تقدیم مدال برنز به هواداران فرانسه به پایان برسانیم.»
12293671
مهمترین اخبار ورزشی











