اجتماعی 09:37 - 08 مهر 1402
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ایران به عنوان اولین تولیدکننده داروهای بیوسیمیلار در منطقه شناخته می‌شود.

ایران اولین تولیدکننده داروهای بیوسیمیلار در منطقه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در یک برنامه تلویزیونی گفت: تمایل داریم به کشورهای همسایه تکنولوژی تولید این داروها را بفروشیم یا در تولید آنها سرمایه‌گذاری کنیم.

 

وی افزود: در نشست سازمان‌های غذا و دارو عضو شانگ‌های بر اشتراک توانایی و نقات قوت کشورها با یک نگاه برد-برد  برای تولید تأکید شد.در بین کشورهای عضو همکاری شانگ‌های، ایران از نظر تولید دارو در شرایط بسیاری خوبی است.

 محمدی افزود: تبادل اطلاعات ذیل کارگروه مشترکی که ایجاد می‌شود موجب باز شدن یک پنجره صادراتی برای دو کشور ایران و چین است.در نشست شانگ‌های موضوع تحریم‌های ظالمانه علیه نیز مطرح شد. صادرکننده ونتیلاتور به کشورهای اروپایی هستیم.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره نمایشگاه ایران فارما نیز توضیح داد: 33 کشور خارجی هم در نمایشگاه ایران فارما حضور داشتند. بیش از 99 درصد بازار دارویی کشور در سال 1401 داروهای تولید داخل بودند.

وی گفت: پس از چند دهه از  انقلاب اسلامی می‌توانیم بگوییم در حوزه دارو خودکفا شده‌ایم. تنها برخی داروهای معدود که تولید یا میزان مصرف آنها کم است در کشور تولید نمی‌شوند. تفاهم‌نامه زیادی بین شرکت‌های ایرانی و خارجی برای صادارت یا واردات دارو و مواد اولیه منعقد شد.

پایان پیام/


11997018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حقوق و مزایای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی با اعمال افزایش سالیانه و متناسب سازی ۱۴۰۴، طی روز‌های ۳۱،۳۰،۲۹ اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از توقیف سمند با خلافی ۲۸۵ میلیون ریالی در شفت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قانون جدید ساماندهی سیم‌کارت‌های نیابتی، که با هدف کاهش جرایم سایبری تصویب شده، به دلیل نبود همکاری بین دستگاه‌های مسئول با سرنوشتی غیرشفاف و نامعلوم روبه‌رو است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران از دستگیری و زمین‌گیر شدن عاملان قدرت‌نمایی، نزاع، درگیری و تخریب در دو منطقه تهرانپارس و دره فرحزاد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۸۳ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از شکل گیری ترافیک پر حجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور تهران بزرگ  از ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با تخلفات ساکن در پایتخت تشدید برخورد و اعمال قانون را خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک هتل در خیابان مفتح خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، از اجرای طرح «دوشنبه‌های ایمنی» با هدف شناسایی و ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن شهر خبر داد و گفت: این طرح با حضور دستگاه‌های مختلف و به دستور دادستانی تهران آغاز شده...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال جاری، با اصلاحات جدی در نظام بازرسی کار، هدف‌گذاری ما کاهش حداقل هشت درصدی حوادث ناشی از کار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است