اجتماعی 20:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف احتکار بیش از ۱۶ تن روغن وچای به ارزش ۱۲ میلیارد ریال خبر داد.

احتکار ۱۲ میلیاردی روغن وچای در شادآباد تهران

 سرهنگ کارآگاه "مهدی افشاری" توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف انبار احتکار کالا در "شادآباد" تهران شدند.

وی عنوان داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مالک انبار مذکور مقدار فراوانی چای و روغن محصولات داخلی کشور را به این مکان انتقال و دپوی کرده است.

افشاری به هماهنگی‌های قضائی در این خصوص اشاره کرد و افزود: در این عملیات ۱۶ هزار کیلو روغن خوراکی و ۴۸۰ کیلوگرم چای کشف و مالک انبار دستگیر شد.

این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش اموال کشف شده را بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: با سرمایه گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید. از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند. 


12111784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از حضور ایران در اجلاس مجمع محیط زیست سازمان ملل (UNEA ۷) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی وضعیت مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ حاکی است، میانگین سن بازنشستگی در سال گذشته ۵۶.۱ سال بوده و زنان به‌طور متوسط ۲.۱ سال زودتر از مردان بازنشسته شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران بر ضرورت جلوگیری از موازی‌کاری در مدیریت حریم تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران با بان اینکه ۱۰ روز دیگر اولین محموله اتوبوس‌های بی. آر. تی وارد بندرعباس خواهد شد، گفت: قرارداد متروباس‌ها منعقد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پایتخت گفت: از مرداد سال آینده ماهیانه ۲ رام قطار وارد خطوط خواهد شد و از پاییز قطعات برای مونتاژ داخلی می‌آید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت ارتباط با شهروندان سازمان ثبت احوال کشور با شماره تماس ۱۵۱۰ امروز (شنبه ۱۵ آذر) در مراسمی با حضور رئیس این سازمان راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده هنگ مرزی مهران از کشف بیش از ۱۶ تُن پیاز قاچاق در پست کنترل پایانه مرزی مهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگی بدون گواهینامه معتبر جرم محسوب می‌شود و رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی هم نیازمند گواهینامه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است