اجتماعی 18:28 - 24 خرداد 1403
صالحی گفت: با نظارت وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت، برای آبیاری اراضی کشاورزی از آب‌های تصفیه شده استفاده می‌شود و استفاده از پساب‌ها در این زمینه صحت ندارد.

استفاده از پساب‌های فاضلاب برای آبیاری محصولات کشاورزی در تهران صحت ندارد

علی صالحی به همراه جمعی از مدیران دستگاه‌های متولی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف تصفیه‌خانه جنوب تهران ضمن تشکر از مدیران و مسئولان آبفای تهران به دلیل انجام طرح‌های بزرگی که از گذشته تاکنون انجام شده است، گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و کارکنان آبفای تهران طرح احداث فاز‌های ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب تهران نیز در حال اجراست که با تکمیل و بهره‌برداری از این فاز‌ها شاهد اتفاقات خوبی در استان خواهیم بود.

وی افزود: در راستای انجام وظایف قانونی دادستانی مبنی بر پیگیری حقوق عامه، این بازدید انجام شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تهران با اشاره به اینکه بحث تصفیه‌خانه فاضلاب از حیث بهداشت عمومی، جلوگیری از انتشار آلودگی و همچنین استفاده از پساب‌های تصفیه‌خانه جهت استفاده‌های کشاورزی و آبیاری فضای سبز بسیار با اهمیت است، عنوان کرد: ساماندهی این پسماند‌ها توسط دستگاه‌های متولی به خوبی انجام شده است که جای تقدیر دارد.

 وی یادآور شد: در این بازدید، مشکلاتی از سوی مسئولان متولی مطرح شد که از جمله مهمترین آنها می‌توان به مشکل ثبت سفارش‌های این ارگان‌ها در سازمان صمت اشاره کرد. برخی دستگاه‌ها برای خرید و ثبت سفارش‌های خود مشکل دارند که مقرر شد این موضوع پیگیری شود و مشکلات آنان با ورود دادستانی به این موضوع حل شود.

صالحی اضافه کرد: موضوع دیگر مربوط به مشکلاتی بود که دستگاه‌ها در بحث تأمین زمین داشتند، مقرر شد با پیگیری‌های دادستانی تهران مشکلات مطروحه دستگاه‌ها بررسی و مشکل تامین زمین مورد نیاز آنها برای احداث تصفیه‌خانه از طریق جهاد کشاورزی و شهرداری مرتفع شود.

وی خاطرنشان کرد: در این بازدید ضمن مذاکراتی که با مسئولان این دستگاه‌ها انجام دادیم، مقرر شد شهرداری همکاری لازم را با آبفای تهران جهت جمع‌آوری آب‌های سطحی و جلوگیری از انتشار این آب‌ها و به دنبال آن آلودگی‌های زیست محیطی، در سطح شهر به عمل آورند.

دادستان تأکید کرد: با نظارت‌هایی که توسط وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی انجام می‌شود بحث استفاده از پساب‌های فاضلاب برای آبیاری محصولات کشاورزی در اراضی کشاورزی اطراف تهران اصلاً مطرح نیست و آب‌هایی که برای آبیاری زمین‌های کشاورزی در این مناطق استفاده می‌شود، کم‌خطر شده و تصفیه شده است. 

صالحی با بیان اینکه برای آبیاری سبزیجات و صیفی‌جات نیز از آب چاه استفاده می‌شود، گفت: اداره کل جهاد کشاورزی و بهداشت استان نیز بر این موضوع نظارت می‌کنند و اگر در جایی برای آبیاری سبزیجات و صیفی‌جات از فاضلاب استفاده شود با دستور مقام قضایی این محصولات در اسرع وقت امحا می‌شوند، ضمن اینکه تا به حال در بازدید‌های خود مواردی از این دست مشاهده نشده است.

محسن اردکانی مدیرعامل آبفای تهران نیز در این بازدید بیان کرد: سیستم تصفیه فاضلاب تهران هنوز تکمیل نشده و نیاز به تکمیل این مجموعه محسوس است. امیدواریم با همکاری دستگاه‌های ذیربط و دادستانی تهران سامانه دفع فاضلاب استان هرچه سریعتر تکمیل و به روز شود.

وی با تقدیر از زحمات دادستان تهران در زمینه حل مشکلات آبفای استان تهران، گفت: تکمیل فاز ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب تهران هم‌اکنون در دست اقدام است که می‌تواند سالانه ۱۰۰ میلیون متر مکعب فاضلاب شهر تهران را تصفیه کند. در حال حاضر در مراحل تامین تجهیزات این طرح هستیم و برای تامین این تجهیزات با مشکل مواجه بودیم که با دستورات امروز دادستان تهران به زودی این مشکل مرتفع و روند کار شتاب می‌گیرد.

در این بازدید مهبودی و میرابراهیمی معاونین دادستانی تهران، مدیرعامل آبفا، مدیران کل محیط زیست، جهادکشاورزی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، دادستان تهران را همراهی کردند.

منبع: میزان


12063096
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مسکن بنیاد شهید گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی وزارت صمت، ۱۵۲۳۰ خودروی جانبازان تحویل قطعی شده یا در آستانه تحویل از طریق گمرک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مسکن بنیاد شهید گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی وزارت صمت، ۱۵۲۳۰ خودروی جانبازان تحویل قطعی شده یا در آستانه تحویل از طریق گمرک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی قدرت نمایی با سلاح سرد از نوع قمه در منطقه مسعودیه تهران، رئیس سازمان اطلاعات فاتب دستور دستگیری عامل شرارت را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) فراجا از برگزاری پنجمین جشنواره فرهنگی، ادبی و هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی (ع) به میزبانی این دانشگاه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فساد مسئله‌ای اجتماعی و جهانی است. ارزیابی‌های سازمان شفافیت بین‌الملل نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد کشور‌های جهان نمره‌ای کمتر از ۵۰ دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ساعاتی پیش در مورد فراخواندن یکی از فعالان اجتماعی و سیاسی نکات خلاف واقعی در فضای مجازی منتشر و همزمان در تریبون مجلس شورای اسلامی نیز نکات غیر دقیقی و اشتباهی ایراد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: فضا‌های جدیدالتاسیس بر اساس استاندارد‌های مناسب‌سازی احداث می‌شوند و ایستگاه‌های متروی مربوط به دهه‌های گذشته نیز مناسب‌سازی خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری یک پزشک‌نمای فعال در اینستاگرام خبر داد و گفت: این پرونده مربوط به فردی است که بدون داشتن صلاحیت علمی، خود را پزشک معرفی کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم قرار بود در تصادفات جرحیِ بدون اعتراض، دیه خارج از مسیر دادگاه و پس از صدور کروکی و نظریه پزشکی قانونی، حداکثر ظرف ۲۰ روز پرداخت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه روز مادر، پویش «کتاب مامان۲» با ارائه تخفیف‌های گسترده خرید کتاب و امکان عضویت رایگان بانوان در کتابخانه‌های تهران از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود؛ رویدادی فرهنگی که تلاش دارد کتاب را به یکی ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است