سیاسی 19:19 - 14 بهمن 1401
حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم گفت: حکایت استفاده از عبارات نادرست از جمله تروریستی و با برنامه‌ریزی شدن این حادثه توسط برخی مقاماتی که در کشور جمهوری آذربایجان مطرح کردند غیرقابل قبول است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، امام جمعه تبریز با بیان اینکه ملت شریف جمهوری آذربایجان در دل مردم ایران و مخصوصا آذربایجان خودمان جا دارند، گفت: اینها از هم جداشدنی نیستند.

سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در حمله فرد مسلح به سفارت جمهور آذربایجان در تهران همه ادله و شواهد و از جمله اعترافات شخص مهاجم از شخصی بودن انگیزه این اقدام داشت اما حکایت استفاده از عبارات نادرست از جمله تروریستی و با برنامه‌ریزی شدن این حادثه توسط برخی مقاماتی که در کشور جمهوری آذربایجان مطرح کردند غیرقابل قبول است.

وی ادامه داد: ایران به دلیل اهمیت برای روابط دو کشور در بالاترین سطح واکنش نشان داد و از هیچ اقدامی اعم از تکریم دیپلمات کشته شده و کاهش آلام کارکنان سفارت فروگذار نشده است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه فرد مهاجم قبل از دست زدن به این حادثه چندین نوبت برای اطلاع از وضعیت همسرش به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران مراجعه کرده است اما پاسخی به وی ارائه نشده است، افزود: حتی سفارت جمهوری آذربایجان به درخواست کتبی جمهوری اسلامی ایران هم مبنی بر وضعیت همسر این فرد واکنش نشان نداده است و همچنین از اقدام دولت جمهوری آذربایجان در ایجاد ممانعت برای بازگشت همسر فرد مهاجم به علت رفتار عصبی این فرد یاد می‌شود.

وی ادامه داد: اما متاسفانه واکنشی عجولانه توسط دولت جمهوری آذربایجان به حادثه حمله مسلحانه انجام گرفت که ابتدا باید تحقیقات انجام می‌گرفت ولی از سوی عالی‌ترین مقام این کشور موضع‌گیری‌هایی انجام شد و حتی شروع به جمع‌آوری سفارت خود کردند.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه ما برای چندمین بار عرض می‌کنیم که ملت شریف جمهوری آذربایجان در دل مردم ایران و مخصوصا آذربایجان خودمان جا دارند، افزود: اینها از هم جداشدنی نیستند؛ دو ملت آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان از هم جدانشدنی نیست، امید است هر چه زودتر این دو ملت مسلمان همانند گذشته در کنار هم قرار گیرند.


11804284
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، از رضا امیرخانی عیادت کرد و در جریان وضعیت و روند درمانی او قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اجرای موفق طرح توسعه حمل و نقل ریلی حومه‌ای در تهران می‌تواند پیشران توسعه آن به دیگر استان‌ها و کلان‌شهر‌ها باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی زمینی سپاه­ پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ خط بطلانی بر طرح انزوای ایران و حاکی از تقویت نقش و جایگاه ایران در جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تحقق عملی حقوق مردم و آزادی‌های مشروع، گفت در نگاه رهبر معظم انقلاب، آزادی حقی الهی برای مردم و تکلیفی جدی بر دوش حکومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است