سیاسی 19:19 - 14 بهمن 1401
حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم گفت: حکایت استفاده از عبارات نادرست از جمله تروریستی و با برنامه‌ریزی شدن این حادثه توسط برخی مقاماتی که در کشور جمهوری آذربایجان مطرح کردند غیرقابل قبول است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، امام جمعه تبریز با بیان اینکه ملت شریف جمهوری آذربایجان در دل مردم ایران و مخصوصا آذربایجان خودمان جا دارند، گفت: اینها از هم جداشدنی نیستند.

سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در حمله فرد مسلح به سفارت جمهور آذربایجان در تهران همه ادله و شواهد و از جمله اعترافات شخص مهاجم از شخصی بودن انگیزه این اقدام داشت اما حکایت استفاده از عبارات نادرست از جمله تروریستی و با برنامه‌ریزی شدن این حادثه توسط برخی مقاماتی که در کشور جمهوری آذربایجان مطرح کردند غیرقابل قبول است.

وی ادامه داد: ایران به دلیل اهمیت برای روابط دو کشور در بالاترین سطح واکنش نشان داد و از هیچ اقدامی اعم از تکریم دیپلمات کشته شده و کاهش آلام کارکنان سفارت فروگذار نشده است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه فرد مهاجم قبل از دست زدن به این حادثه چندین نوبت برای اطلاع از وضعیت همسرش به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران مراجعه کرده است اما پاسخی به وی ارائه نشده است، افزود: حتی سفارت جمهوری آذربایجان به درخواست کتبی جمهوری اسلامی ایران هم مبنی بر وضعیت همسر این فرد واکنش نشان نداده است و همچنین از اقدام دولت جمهوری آذربایجان در ایجاد ممانعت برای بازگشت همسر فرد مهاجم به علت رفتار عصبی این فرد یاد می‌شود.

وی ادامه داد: اما متاسفانه واکنشی عجولانه توسط دولت جمهوری آذربایجان به حادثه حمله مسلحانه انجام گرفت که ابتدا باید تحقیقات انجام می‌گرفت ولی از سوی عالی‌ترین مقام این کشور موضع‌گیری‌هایی انجام شد و حتی شروع به جمع‌آوری سفارت خود کردند.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه ما برای چندمین بار عرض می‌کنیم که ملت شریف جمهوری آذربایجان در دل مردم ایران و مخصوصا آذربایجان خودمان جا دارند، افزود: اینها از هم جداشدنی نیستند؛ دو ملت آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان از هم جدانشدنی نیست، امید است هر چه زودتر این دو ملت مسلمان همانند گذشته در کنار هم قرار گیرند.


11804284
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور آیین‌نامه اجرایی جبران قدرت خرید طبقات متوسط و پایین درآمدی جامعه را ابلاغ کرد و در آن شیوه حذف خانواده‌ها از حمایت و دریافت کالابرگ را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: امام خمینی(ره) در هر کلام و گفتار مقابله با ظالم و استکبار را به صورت عملی عرضه می‌کرد و پیام آور وحدت و انسجام بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جنگ ۱۲ روزه طرحی از پیش طراحی شده برای براندازی نظام و نبردی تمدنی، هویتی و گفتمانی علیه جمهوری اسلامی ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: دستاورد‌های دولت در شرایط دشوار فعلی به سادگی محقق نشده و روند پیشرفت ادامه دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری اسلامی ایران، اظهارات و اقدامات تهدیدآمیز آمریکا علیه ونزوئلا، از جمله تهدید به محاصره دریایی و جلوگیری از صادرات نفت این کشور را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و مصداق دزدی دریایی دولتی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تاکید بر اینکه تصمیم اتخاذ شده در جلسات قبلی پیگیری طرح‌های افزایش تولید در حوزه انرژی، درباره تعیین تکلیف قرارداد اجرای طرح توسعه میدان نفتی آزادگان مبنای پیشبرد کار است، خواستار تسریع در روند اجرای توافق صورت گرفته شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهان جدید قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) کشور و نیروی پدافند هوایی ارتش و نیروی هوایی ارتش طی احکام جداگانه‌ای از سوی فرمانده کل قوا منصوب شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی که به مسکو سفر کرده بعد از ظهر چهارشنبه با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با وی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به شکل گیری گروه دوستان منشور در سازمان ملل برای مقابله با قلدرمآبی آمریکا، تاکید کرد: ایران و روسیه برای مقابله با تحریم‌های یک جانبه آمریکا با هم همکاری می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت: توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه موفق نبوده و این درحقیقت نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است