ورزشی 19:37 - 06 اردیبهشت 1404
تیم ملوان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در ضربات پنالتی توانست از سد تیم سپاهان عبور کرده و به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

شاهکار ملوان با حذف سپاهان از جام حذفی/ پرسپولیس از آسیا دورتر شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم‌های فوتبال سپاهان و ملوان از ساعت ۱۶:۳۰ امروز در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی به مصاف هم رفته‌اند که  این دیدار در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید تا تکلیف برنده این دیدار در وقت‌های اضافه و شاید ضربات پنالتی مشخص شود. تیم ملوان در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲  برابر تیم سپاهان پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه یافت. 

ترکیب تیم فوتبال  ملوان

حبیب فرعباسی، دانیال ایری، امیررضا افسرده، سامان فلاح، ابوذر صفرزاده، غلامرضا ثابت ایمانی، حسین صادقی، فرهان جعفری، محمد عمری، رضا جعفری و علی رمضانی

ترکیب  تیم فوتبال سپاهان

پیام نیازمند، محمد دانشگر، وحدت حنانوف، سیاوش یزدانی، حسین گودرزی، آریا یوسفی، استیون انزونزی، محمد کریمی، رضا شکاری، محمدمهدی محبی و کاوه رضایی

دقایق حساس بازی 

محمد محبی در دقیقه ۲۰  بازی گل اول سپاهان را به ثمر رساند، اما این گل به دلیل آفساید مردود شد.

بازی در وقت‌های اضافه با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و به وقت‌های اضافه رفت.  

 در دقیقه ۱۱۶ بازی، وحدت هنانوف بازیکن تاجیکستانی سپاهان به علت خطا بر روی بازیکن ملوان اخراج شد.  

بازی در وقت‌های اضافه هم گلی در برنداشت و به ضربات پنالتی کشیده شد. تیم ملوان در ضربات پنالتی توانست ۴ بر ۲ تیم سپاهان را شکست بدهد و به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه یابد.  

طلایی پوشان اصفهانی که یکی از مدعیان قهرمانی در جام حذفی بودند با شکست برابر تیم ملوان در ضربات پنالتی با این رقابت‌ها وداع کردند.  

سهمیه‌های فوتبال ایران برای رقابت‌های باشگاهی آسیا در فصل آینده به این صورت است که قهرمان و نایب‌قهرمان لیگ به لیگ نخبگان راه می‌یابند و قهرمان جام حذفی در لیگ سطح دوی آسیا حضور خواهد داشت. با حذف سپاهان از جام حذفی، این تیم با رسیدن به جام قهرمانی لیگ - که با توجه به اختلف ۵ امتیازی با تراکتور کار سختی به نظر می‌رسد - یا نایب قهرمانی در لیگ برتر می‌تواند به آسیا راه یابد و پرسپولیس که دیگر بختی برای قهرمانی لیگ برتر ندارد و در جام حذفی هم حضور ندارد تنها با رسیدن به مقام دوم لیگ برتر می‌تواند خود را در آسیا ببیند.


12183873
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان روز‌های پر‌چالشی را پشت سر می‌گذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ مدال در ۳ رشته نتیجه رقابت ورزشکاران ایران در روز دهم المپیک ناشنوایان بود؛ با این عملکرد مجموع مدال‌های کاروان «عاشقان ایران» به ۳۵ مدال تا پایان این روز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی مسابقات فوتبال استان تهران تا پایان هفته به دلیل آلودگی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی زاده و زینب حسن پور با برتری برابر حریفان خود در فینال وزن ۵۰ و ۵۵ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی‌زاده و زینب حسن‌پور با برتری برابر حریفان خود در مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب دو مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش کشتی آزاد ایران که صاحب مدال نقره المپیک ناشنوایان در توکیو شد گفت: شرمنده مردم شدم که نتوانستم به مدال طلا دست پیدا کنم، اما قول می‌دهم در المپیک بعدی جبران کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی بخش‌های انفرادی و دونفره رقابت‌های تنیس‌روی‌میز قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان برگزار شد و نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نسیبه شهبازی با شکست برابر نماینده ازبکستان از صعود به فینال مسابقات تکواندو بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دور سوم بخش استاندارد بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا در تایلند، هفت شطرنج‌باز ایرانی با ثبت سه برد پیاپی صدرنشین جداول رده سنی خود شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فینال رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک ناشنوایان در وزن ۱۲۵ کیلوگرم با شکست محمد قمرپور و مدال نقره او به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است