فرهنگی‌هنری 15:02 - 16 آبان 1403
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اراده نظام و دولت بر این است که در بخش گردشگری دریامحور شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

صالحی امیری: اراده نظام حمایت از گردشگری دریامحور است

سید رضا صالحی امیری در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: وقتی صحبت از پدیده گردشگری می‌شود درباره دو مفهوم جذابیت و زیرساخت‌ها صحبت می‌شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه ایران جزو کشور‌های جذاب دنیاست که در مطالعات بانک جهانی ایران رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است. زیرساخت‌های صنعت گردشگری شامل هتل‌ها، اقامتگاه‌ها و بوم‌گردی‌ها، ترانزیت جاده‌ای و هوایی، تغذیه و هزینه‌های جانبی است که در قالب سبدی تجمیع شده و بر اساس هزینه این سبد در وزارتخانه بحث می‌شود.

وی اضافه کرد:۲۷۰۰ پروژه فعال روی زمین با سرمایه‌گذاری ۵۷۰ هزار میلیارد تومان داریم. از ۲۷۰۰ پروژه ۵۰۰ هتل در درجات مختلف هستند. شرایط کشور به دلیل محدودیت منابع و بودجه، تکمیل و افتتاح هتل‌ها را با تاخیر روبرو کرده است، اما اقدامات در جریان است تا تسهیلات لازم را از طریق بانک‌ها برای سرمایه‌گذاران داشته باشیم.

صالحی امیری ادامه داد: اگر بانک‌ها همکاری کنند پیش‌بینی می‌کنیم ظرف یک سال آینده ۱۰۰ هتل در سراسر کشور افتتاح شوند. زمینه جذب گردشگران از عراق، آذربایجان، کشور‌های حوزه خلیج‌فارس، آسیای میانه و منطقه قفاز را فراهم خواهیم کرد. زمینه جذب گردشگران زیارتی نیز همچنان فعال است. در مرحله بعد گردشگری طبیعی را دنبال خواهیم کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: اراده نظام و دولت بر این است که در بخش گردشگری دریامحور شاهد اتفاقات خوبی باشیم از این رو بخشی از تمرکزمان را بر گردشگری دریامحور قرار داده‌ایم از جمله از چابهار تا خرمشهر و از جزیره آشوراده تا بندرانزلی را با ایده‌ها و طرح‌های جدید و اراده مسئولان دولت و حاکمیت دنبال خواهیم کرد.

منبع: ایسنا


12113582
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های سیما با طراحی و تولید برنامه‌های متنوع و ویژه، به استقبال مناسبت‌های پیش‌رو از جمله میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع)، روز پدر و ششمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی خواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۴۰ فیلم سینمایی، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ دی ماه مصادف با روز میلاد حضرت علی (ع)، روز پدر و سالگرد شهادت سردار سلیمانی از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داریوش کاردان،از شب گذشته با فصل جدید برنامه «چهل‌تیکه» پس از سال‌ها به تلویزیون بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «افسانه دونگ یی»، موفق شد با کسب ۳۶ درصد از مجموع آرا، عنوان سریال منتخب مخاطبان شبکه تماشا را از آنِ خود کند. این مجموعه از ۱۳ دی‌ماه روی آنتن شبکه تماشا خواهد رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روایتی از بازدید خبرنگاران از مرکز تحقیقات صدا و سیما در این گزارش بازگو شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تحلیلی «آخرین میدان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محسن فارسی، چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز اجتماعی اسباب زحمت به کارگردانی سعید آقاخانی، داستان کارگران باربری را روایت می‌کند که با ورود به منازل و اماکن عمومی درگیر قصه‌های طنز و اجتماعی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما بابت اخبار منتشر شده پیرامون بودجه صداوسیما و هزینه‌های مربوط به آن مطلبی منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل‌احمد نامزد‌های نهایی هجدهمین دوره این جایزه را اعلام کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی آثار منتخب جشنواره تئاتر استانی چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از سوی دبیرخانه این رویداد هنری اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است