ورزشی 09:59 - 08 اردیبهشت 1404
بازیکن سنگالی و مشهور فوتبال قرار است یکبار دیگر با پیراهن استقلال در لیگ برتر فوتبال حضور یابد.

استقلال الماس سیاه را می‌خواهد

باشگاه خبرنگاران جوان - بازیکن سنگالی و مشهور فوتبال قرار است یکبار دیگر با پیراهن استقلال در لیگ برتر فوتبال حضور یابد. باشگاه استقلال قصد دارد مامه بابا تیام مهاجم سنگالی و سابق خود را دوباره به خدمت بگیرد.

مامه بابا تیام بازیکن ۳۲ ساله سنگالی که یک فصل در استقلال حضور داشت و گل‌های حساس و مهمی برای این تیم به ثمر رسانده بود و یکی از بازیکنان مورد علاقه هواداران این تیم است در حال حاضر در لیگ ترکیه و در تیم ایوب اسپور بازی می‌کند.

مامه تیام سابقه بازی در تیم‌های بزرگ دنیا از جمله اینتر میلان، ساسولو، یوونتوس، فنرباغچه و خیلی از تیم‌های دیگر اروپایی را در کارنامه دارد.

گفته می‌شود این مهاجم آفریقایی مورد توجه یک تیم دیگر ایرانی نیز قرار دارد و احتمال می‌رود باز هم در لیگ برتر فوتبال ایران یک فصل دیگر را سپری کند.

تیام در فاصله سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۴ حدود ۱۲۰ گل برای تیم‌های باشگاهی خود به ثمر رسانده است و ۴ بازی ملی در کارنامه دارد.


12184325
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال الوصل امارات گفت: رقابت سخت و متفاوتی نسبت به دیدار رفت مقابل استقلال خواهیم داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» موسسان سوپرلیگ اروپا با طرح دعوای حقوقی علیه اتحادیه فوتبال اروپا خواهان، غرامت ۴.۵ میلیارد یورویی از یوفا شده‌‍اند تا این نهاد را برای تائید شکل جدید و اصلاح شده مسابقات تحت فشار بگذارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» انجمن تنیس بازان حرفه‌ای جهان آخرین رنکینگ خود را اعلام کرد که بر این اساس علی یزدانی و کسری رحمانی صعودی چند پله‌ای داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب سپاهان ایران برابر الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال معتقد است که این تیم در بازی فردا مقابل الوصل متفاوت‌تر از بازی رفت ظاهر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کنفدراسیون راگبی آسیا با ارسال نامه‌ای به میرمهدی حسینی، رئیس راگبی ایران موفقیت تیم ملی زنان کشورمان در رقابت‌های ۲۰۲۵ آسیایی عمان را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سوئدی الوصل امارات گفت: بازی سختی مقابل استقلال در حضور تماشاگران این تیم خواهیم داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید در دیدار برابر المپیاکوس پنج بازیکنش را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال به آخرین وضعیت صدور روادید هیأت ایرانی برای حضور در مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرشته حسن‌زاده از علاقه و ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است