اجتماعی 18:48 - 22 آبان 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر تبادل اطلاعات و تجربه‌های محیط زیستی بین تمامی کشور‌های منطقه تاکید کرد.

انصاری: گسترش همکاری‌های محیط زیستی بین کشور‌های منطقه ضروری است

شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست در روز نخست اجلاس کاپ ۲۹ در باکو با رئیس جمهوری و وزیر خارجه ترکیه، نخست وزیر و وزیر تغییر اقلیم پاکستان، رئیس اقلیم کردستان، رئیس دولت امارات، ولیعهد کویت، نخست وزیر بنگلادش، رئیس جمهور نپال، شهردار کوالالامپور، معاون سابق دبیر کل سازمان ملل، وزیر محیط زیست آذربایجان و رئیس کاپ ۲۹ دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشورمان در این دیدار‌ها بر لزوم گسترش همکاری کشور‌های بین‌المللی برای مقابله و سازگاری با روند تغییرات اقلیمی در سطح بین‌المللی تاکید کرد.

انصاری در دیدار با وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم قطر اظهار کرد: قطر یکی از کشور‌های عضو سازمان دریایی مشترک میان کشور‌های خلیج فارس و دریای عمان موسوم به راپمی است و همین موضوع باعث افزایش اهمیت روابط دو کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه ایران و قطر هر دو از جمله کشور‌هایی هستند که در مواجهه با تغییرات اقلیمی دچار آسیب شده‌اند، افزود: یکی از مهمترین موضوعات مهم محیط زیستی ایران، مساله گرد و غبار است که مدتهاست منطقه را در بر گرفته و مشکلات محیط زیستی متعددی را برای چندین استان ما به وجود آورده است که حل و فصل آن اراده و خواست و همکاری کشور‌های منطقه را می‌طلبد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت زیست بوم دریایی در بحث تغییرات اقلیمی تاکید کرد: فرصت استفاده از امکانات و توانایی‌های سازمان راپمی مغفول مانده است و ما انتظار داریم که این کنوانسیون محیط زیستی بین کشور‌های حوزه خلیج فارس فعال شود.

انصاری در ادامه گفت: ما بسیار علاقه‌مند به گسترش همکاری‌های محیط زیستی همچنین تبادل اطلاعات و تجربه‌های محیط زیستی بین تمامی کشور‌های منطقه به‌ویژه قطر هستیم.

معاون رئیس جمهوری در عین حال ابراز امیدواری کرد که همکاری ایران و قطر به تشویق کشور‌های همسایه جهت فعال کردن کارگروه تخصصی مبارزه با پدیده گردوغبار منجر شود.

منبع: مهر


12116121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تأکید کرد: کیو آرکد کارت خودرو و گواهینامه رانندگی کارکرد عمومی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است