اجتماعی 18:48 - 22 آبان 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر تبادل اطلاعات و تجربه‌های محیط زیستی بین تمامی کشور‌های منطقه تاکید کرد.

انصاری: گسترش همکاری‌های محیط زیستی بین کشور‌های منطقه ضروری است

شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست در روز نخست اجلاس کاپ ۲۹ در باکو با رئیس جمهوری و وزیر خارجه ترکیه، نخست وزیر و وزیر تغییر اقلیم پاکستان، رئیس اقلیم کردستان، رئیس دولت امارات، ولیعهد کویت، نخست وزیر بنگلادش، رئیس جمهور نپال، شهردار کوالالامپور، معاون سابق دبیر کل سازمان ملل، وزیر محیط زیست آذربایجان و رئیس کاپ ۲۹ دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشورمان در این دیدار‌ها بر لزوم گسترش همکاری کشور‌های بین‌المللی برای مقابله و سازگاری با روند تغییرات اقلیمی در سطح بین‌المللی تاکید کرد.

انصاری در دیدار با وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم قطر اظهار کرد: قطر یکی از کشور‌های عضو سازمان دریایی مشترک میان کشور‌های خلیج فارس و دریای عمان موسوم به راپمی است و همین موضوع باعث افزایش اهمیت روابط دو کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه ایران و قطر هر دو از جمله کشور‌هایی هستند که در مواجهه با تغییرات اقلیمی دچار آسیب شده‌اند، افزود: یکی از مهمترین موضوعات مهم محیط زیستی ایران، مساله گرد و غبار است که مدتهاست منطقه را در بر گرفته و مشکلات محیط زیستی متعددی را برای چندین استان ما به وجود آورده است که حل و فصل آن اراده و خواست و همکاری کشور‌های منطقه را می‌طلبد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت زیست بوم دریایی در بحث تغییرات اقلیمی تاکید کرد: فرصت استفاده از امکانات و توانایی‌های سازمان راپمی مغفول مانده است و ما انتظار داریم که این کنوانسیون محیط زیستی بین کشور‌های حوزه خلیج فارس فعال شود.

انصاری در ادامه گفت: ما بسیار علاقه‌مند به گسترش همکاری‌های محیط زیستی همچنین تبادل اطلاعات و تجربه‌های محیط زیستی بین تمامی کشور‌های منطقه به‌ویژه قطر هستیم.

معاون رئیس جمهوری در عین حال ابراز امیدواری کرد که همکاری ایران و قطر به تشویق کشور‌های همسایه جهت فعال کردن کارگروه تخصصی مبارزه با پدیده گردوغبار منجر شود.

منبع: مهر


12116121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام تأخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات به مناسبت شب یلدا، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا تأکید کرد که مراکز تعویض پلاک خودرو فردا مطابق روال عادی فعالیت خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران قیمت انار یلدایی را ۸۷ هزار تومان اعلام کرده است اما قیمت نصب شده در یکی از میادین خلاف آن است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از اول مهر امسال تاکنون، بیش از ۱۷۷ هزار و ۲۰۰ فقره تخلف مرتبط با پلاک خودرو در پایتخت شناسایی و اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۷ مربوط به خدمات در ۶ روز گذشته اعلام کرد: در این مدت بیش از ۴۲ هزار هموطن حادثه‌دیده بویژه در استان‌های جنوبی کشور، امدادرسانی شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: آخرین مرحله از پرداخت معوقات متناسب‌سازی۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان به حساب مشمولان واریز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه بازطراحی‌شده ثبت شرکت‌ها، زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر نقش تعیین‌ کننده نوسازی ناوگان فرسوده در کاهش آلودگی هوا، تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۰ با اکران بنر‌های جذاب و خلاقانه در نقاط پرتردد منطقه، اهالی را به بازدید از باغ‌راه خیابان عرب، یکی از پروژه‌های موفق شهروندمحور، دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه شب یلدا مراسم جشنی با حضور فرزندان و همسران شهدای مدافع حرم در امامزاده روح الله الحسنی (ع) در میدان امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است