ورزشی 13:57 - 15 مرداد 1403
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران در رابطه با روند آماده‌سازی ورزشگاه تختی توضیحاتی داد.

چمن ورزشگاه تختی مطلوب نیست/ مصوبات جلسه استانداردسازی انجام نشده است

علی جوادی در خصوص آخرین وضعیت ورزشگاه تختی اظهار داشت: ورزشگاه تختی هیچ اعتباری برای بازسازی ندارد و بدون هیچ گونه اعتباری تا ۹۵ درصد از این ورزشگاه را برای برگزاری از مسابقات آماده کرده‌ایم در صورتی که مصوبات جلسه استانداردسازی ورزشگاه‌ها که ۳ هفته پیش به تصویب رسید انجام شود، مراحل باقی مانده برای بازسازی این ورزشگاه انجام می‌شود، هرچه قدر این مصوبات دیرتر به انجام برسد، روند آماده سازی نیز به تعویق خواهد افتاد.

او ادامه داد: تهران در خصوص استفاده از فضای ورزشی استان کم برخورداری است و وزیر ورزش و جوانان بابت همین موضوع دستور ساخت یک ورزشگاه جدید را داده بودند. ما در دی ماه سال گذشته از فرماندار و شهردار شهر قدس خواهش کردیم که ورزشگاه شهر قدس برای جایگزینی آماده شود. ورزشگاه شهر قدس به شهرداری این شهر مربوط می‌شود و دست دوستان برای تخصیص اعتبار جهت بازسازی آن باز بود، اما ما وابسته به دولت هستیم و هیچ اعتباری بابت بازسازی ورزشگاه تختی به ما اختصاص داده نشد.

جوادی تصریح کرد: ما بدهی زیادی به پیمانکاران داریم، اما روند بازسازی را متوقف نکردیم. وضعیت چمن ورزشگاه تختی زیاد مطلوب نیست و دوستان شبانه روز در حال کار هستند. ما تابع دستورات شورای تأمین استان هستیم و در رابطه با حضور بانوان هوادار و … هر تصمیمی بگیرند انجام خواهیم داد.


12079996
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فیورنتینا، کریستال پالاس و استراسبورگ هفته ششم لیگ کنفرانس اروپا را با برد پشت سر گذاشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته ششم رقابت‌های لیگ اروپا با برتری قاطعانه رم و شکست دراماتیک فاینورد به سرانجام رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی ساندای بانوان می‌گوید که از تجربیات مربیان قبلی ووشو استفاده خواهم کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که یکسری از بازیکنان تاریخ مصرف گذشته باید از جمع سرخپوشان کنار گذاشته شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسپانیایی اعلام کردند وضعیت مصدومیت کیلیان امباپه فردا مشخص می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در اردوی ورزشکاران بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای آنها آرزو موفقیت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پاراوزنه‌برداری روز دوم بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی با درخشش پاراوزنه برداران کشورمان پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال استقلال با پیروزی مقابل طبیعت به صدر جدول لیگ برتر بسکتبال رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است