اجتماعی 12:11 - 22 آذر 1404
معاون اول قوه قضاییه گفت: جامعه‌ای که می‌خواهد به تکامل برسد، آحاد جامعه اعم از زن و مرد باید هر اقدامی را توام با حیا انجام دهند.

افراد جامعه باید هر اقدامی را با حیا انجام دهند

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت الاسلام حمزه خلیلی در چهارمین گردهمایی پاسداشت مقام بانوان با عنوان «سرمشق فاطمی»، درباره کرامت مادرانه، گفت: باید دید آیا در قوانین کرامت مادرانه در نظر گرفته شده است. انسان‌ها دارای کرامت، عزت و شرافت هستند و هیچ فرقی میان انسان‌ها اعم از زن و مرد، با هر نوع مذهب یا قومیت تفاوتی ندارد چراکه انسان به ماهو انسان دارای کرامت است و این عزت را خداوند به انسان‌ها عطا فرموده و هیچ کسی نمی‌تواند به انسانیت تعدی کند و باید بکوشیم به کرامت عمومی تعرض و تعدی نشود.

خلیلی ادامه داد: کسی که با تقواتر باشد و فاصله خود را با خداوند کم کرده است، عزیزتر و کریم‌تر است و جایگاه کرامتی بزرگی دارد و در غیراین صورت همه در کرامت مساوی هستند و باید این کرامت را پاس بداریم.

وی مادری را امر مقدسی برشمرد و کانون خانواده را مأمن آسایش و آرامش دانست و گفت: در این زیست اجتماعی که پر از التهاب است، وقتی می‌گوییم به دنبال آرامش هستیم با ذکر خدا آرام می‌گیریم و وقتی زن جزو صفات خداوند شد، دامن او پر از محبت و آرامش است لذا اگر آرامش می‌خواهیم به دامن مادر پناه می‌بریم همانگونه که به خداوند پناه می‌بریم و این وجود مادرانه است که برای او حقوق ایجاد کره است.

خلیلی با بیان اینکه همه انسان‌ها برای نزدیک شدن به خداوند باید حیا داشته باشند، اظهار کرد: اگر به دنبال فضیلتی هستیم که فاطمه زهرا (س) به دنبال آن بود، حیا باید در زندگی جاری و ساری باشد و حیا مختص بانوان نیست بلکه مردان نیز باید با حیا باشند.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: جامعه‌ای که می‌خواهد به تکامل برسد، آحاد جامعه اعم از زن و مرد باید هر اقدامی را توام با حیا انجام دهند.

وی درباره حجاب گفت: اگر حجاب حیا بود، استثنا نمی‌خورد. سالخوردگان، کنیزان و پیروان ادیان الهی الزامی ندارند و در این حجاب استثنا می‌بینیم، اما در هیچ کجای قرآن استثنایی برای رعایت حیا وجود ندارد. درسی که از حضرت زهرا (س) می‌آموزیم فضایل و ارزش‌هایی است که انسان را به خداوند نزدیک می‌کند.


12249302
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از ابتدای سال جاری بیش از ۷ میلیون تخلف ساکن در پایتخت ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی بر ضرورت رفع سریع ایرادات سامانه تاکسی اینترنتی «شهرزاد» و توسعه‌ی خدمات آن برای رقابت مؤثر با سایر اپلیکیشن‌ها تأکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان زندان‌ها گفت: قریب به ۶۳ هزار خانواده زندانیان تحت پوشش انجمن حمایت زندانیان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: جامعه‌ای که می‌خواهد به تکامل برسد، آحاد جامعه اعم از زن و مرد باید هر اقدامی را توام با حیا انجام دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط‌زیست گفت: گزارشی که مجلس شورای اسلامی درباره آتش سوزی جنگل‌های الیت ارایه کرده، غیرکارشناسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل نیروی انسانی سازمان بهزیستی با اشاره به استخدام ۴۴۰۳ نفر از افراد دارای معلولیت در ۴۶ دستگاه اجرایی، گفت: بیشترین سهمیه مربوط به وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضور شورای شهر تهران گفت: تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون‌شهری صرفاً بر عهده شورای اسلامی شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون بر روی عدد ۹۷ و در وضعیت قابل قبول، اما مرز آلودگی قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴ ایرانی محبوس در زندان‌های گرجستان برای گذراندن باقیمانده دوران محکومیت خود به ایران منتقل شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با هشدار نسبت به افزایش سوانح ناوگان حمل‌ونقل عمومی، از جان‌باختن ۵ نفر و مصدومیت ۴۶ نفر تنها در ۷۲ ساعت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است