اجتماعی 19:22 - 27 مهر 1400
در نشست وزارت کشور مطرح شد
ابوطالب شفقت، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، تامین به موقع کارت ملی شهروندان عزیز کشورمان را امری ضروری خواند و گفت: در این بستر ظرفیت ها و توانمندی های مناسبی در کشور به خصوص در مجموعه وزارت دفاع وجود دارد که امید بر این است با هم افزایی ظرفیت های داخلی، سالانه به رقم تولید سه میلیون کارت ملی در کشور برسیم.

تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش ایسنا، نشست عملیاتی سازی تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با حضور ابوطالب شفقت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، درخشان نیا رئیس سازمان ثبت احوال کشور، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نمایندگان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور به منظور عملیاتی نمودن تولید کارت ملی و بومی نمودن آن با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

دکتر ابوطالب شفقت، معاون وزیر کشور در این نشست گفت: با توجه به نیاز سازمان ثبت احوال کشور برای تأمین ۱۰ میلیون کارت ملی وعده داده شده به مردم و تأمین میانگین ۳ میلیون سالیانه مورد نیاز کشور با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید در جهت حمایت از تولیدات داخلی و بومی کردن و قطع وابستگی به خارج از کشور از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت صنایع الکترونیکی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استفاده لازم به عمل آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور با بیان اینکه شرایط تحریمی کشور یک فرصت برای تولید کنندگان داخلی و بومی سازی تولیدات است گفت: وزارت دفاع با توجه به ظرفیت های بومی صنعتی و علمی توانایی بالایی در تامین به موقع کارت ملی مورد نیاز  مردم عزیز کشورمان دارد و  در این عرصه ورود تمامی نخبگان و شرکت دارای ظرفیت ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، گفتنی است در نشست امروز مقرر شد با بررسی های دقیق کارشناسی همکاری های لازم بین سازمان ثبت احوال کشور با وزارت دفاع برای تولید کارت ملی صورت گیرد.

انتهای پیام


11279804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است