سیاسی 21:08 - 28 بهمن 1403
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

علیرضا منادی سفیدان در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ماه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از بررسی ابعاد قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان ایشان، رئیس دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویی کوی دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و معاون قوه قضائیه خبر داد و گفت: در این نشست، موضوع حادثه ناگوار اخیر در دانشگاه تهران که منجر به قتل یک دانشجوی عزیز شد و همچنین علت این حادثه، کوتاهی‌های صورت گرفته و ترک فعل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس توضیحات ارائه شده توسط قوه قضائیه و نیروی انتظامی، زورگیری اتفاق افتاده و سارقان خواستند لپ تاپ مرحوم خالقی را بگیرند که مقاومت کرده و سارقان ایشان را به قتل رساندند. برخورد خانواده این دانشجو بسیار محترمانه بوده و از وزارت علوم، دستگاه قضا و نیروی انتظامی بابت تلاش‌هایشان قدردانی کردند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست، هاشمی نماینده مردم بیرجند در مجلس هم اظهاراتی را مطرح و از وزیر علوم بابت پیگیری دقیق این حادثه تشکر کرد. نماینده صنفی و نیرو‌های بسیج دانشگاه در نشست حضور داشتند و در مورد تجمع دانشجویان دانشگاه تهران تاکید شد که دانشجویان به دنبال خواسته‌های سیاسی نبودند و به دنبال درخواست‌های صنفی بودند. وزیر علوم در ساعت‌های نخستین وقوع حادثه، سفر خود را نیمه تمام گذاشت و ساعت یک و نیم شب به تهران بازگشت و در خوابگاه حضور یافت و اقدامات فوری برای تأمین امنیت محیط خوابگاه و روشنایی محیط پیرامونی انجام داد و از تعلل‌های صورت گرفته در انجام این اقدامات عذرخواهی کرد.

منادی سفیدان ادامه داد: همچنین، اعلام شد که میزان زورگیری‌ها و سرقت‌ها در اطراف دانشگاه تهران نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته، اما با این وجود این اتفاق تلخ و ناگوار رخ داده است. پس از بحث و گفت‌و‌گو‌های صورت گرفته مقرر شد مشکلات مالی و امنیتی دانشگاه‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شود تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود. نایب رئیس اول مجلس در نشست حضور داشت و قول مساعد برای تحقق این موضوع را داد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: برای تکریم یاد این دانشجو، تصمیم گرفته شد که در دانشگاه تهران یک نقطه یادمانی به نام ایشان ایجاد شود. امیدواریم با اتخاذ تدابیر مناسب دیگر شاهد این اتفاق ناگوار برای دانشجویان کشورمان نباشیم.


12156613
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد و در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماد یادبود شهید حسین امیرعبداللهیان توسط وزیر امور خارجه در مسکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید با اجرای طرح محله‌محوری، معلولان تنها دریافت‌کننده خدمات نیستند بلکه با مشارکت در گروه‌های محله، در ارتقای شرایط زندگی‌شان اثرگذارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر گلایه رهبر معظم انقلاب از دستگاه‌های فرهنگی، ضعف جاده‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی کشور و دیدار پرسپولیس و تراکتور در جام حذفی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطعی گاز صنایع در فصل زمستان با تأخیر انجام می‌شود و اگر برودت هوا بیشتر شود، چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطعی گاز صنایع در فصل زمستان با تأخیر انجام می‌شود و اگر برودت هوا بیشتر شود، چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان نوشت: قرار است که طی سه سال با تامین منابع، ظرفیت جابجایی از ۶.۹ به ۱۶۰ میلیون نفر/سفر برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین را از ضرورت‌های اساسی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در نشستی با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسی بر عزم ملت ایران برای دفاع از حقوق و منافع قانونی ایران وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران، آخرین تحولات سیاسی لبنان و منطقه، روابط دوجانبه و تخلفات مکرر رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است