سیاسی 18:37 - 05 تیر 1401
سرلشکر سلامی گفت: امروز ایران عزیز اسلامی، مرکز ثقل مقاومت اسلامی است و رهبری معظم انقلاب، قائمه این مقاومت برابر استکبار است.

فرمانده کل سپاه: امروز ایران مرکز ثقل مقاومت اسلامی است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیین تکریم و معارفه فرماندهی سپاه حفاظت، ولی امر (عج) با حضور سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا و جمعی از فرماندهان و مسئولین این سپاه برگزار شد.

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در این آیین با بیان اینکه امامت نعمت جاری و موهبتی بی انتهاست که با طلوع خورشید نورانی و با عظمت انقلاب اسلامی در پیکره امت اسلام به آشکار جاری شد، گفت: امام تجسم عینی اسلام عزیز است، اگر بخواهیم به اسلام تجسم انسانی بدهیم و اسلام و قرآن و حکمت‌های بالغه الهی و الهام یافته از این منبع فیاض و سیال وحی الهی را در سیمای یک انسان تجسم کنیم، امام آن ستاره درخشانی است که در سپهر هدایت امت اسلام، همواره هدایتگر مردم به سمت ارزش‌های متعالی است.

وی افزود: این تک ستاره در عالم معنا و عالم حقیقت، همان امامت است که هرگز تغییر موقعیت و حالت نمی‌دهد و هر کسی به آن نگاه کند می‌تواند مسیر سعادت خود را بیابد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امت اسلامی در صدر اسلام بعنوان امتداد رسالت انبیای الهی، متاسفانه در آنجا و در آن قطعه تاریخ سرنوشت ساز اسلام، امت اسلامی نتوانست قدر و منزلت این موهبت عظمی را بداند و بر اثر غفلت، ائمه معصومین (ع) در معرض مخاطرات سنگین قرار گرفتند و به شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: تاریخ گواه این حقیقت است که اگر این مائده عظیم الهی و معنوی و سرچشمه الهام حکمت و فیض جاری به خوبی پاس نداشته شود قطعا خداوند به سبب ناشکری نعمت امامت را خواهد گرفت.

وی افزود: همان‌گونه که در دوران طلایی طلوع اسلام، امام تجلی گاه اسلام، حکمت و رحمت الهی و نمونه ارزش‌های ناب و متعالی اسلام بود؛ امروز هم نائب امام تجلی گاه نور امامت در قالب یک انسانیت در قلب و نقطه مرکزی یک جهاد وسیع جهانی قرار گرفته است و از این نقطه مرکزی حکمت، معرفت، آگاهی و شناخت به دنیای اسلام و در افقی فراتر از آن به همه بشریت الهام می‌شود.

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه روح جهاد و رخسار مبارزه با مستکبران از نقطه امامت و رهبری انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد و بر پیکره امت اسلام و بلکه جامعه بشری جاری می‌شود گفت: امروز ایران عزیز اسلامی، مرکز ثقل مقاومت اسلامی است و رهبری معظم انقلاب، قائمه این مقاومت برابر استکبار است.

فرمانده کل سپاه در ادامه با قدردانی و تشکر از مجاهدت‌ها و تلاش‌های ارزنده و شبانه روزی سردار جباری طی ۱۲ سال فرماندهی سپاه حفاظت، ولی امر (عج) وی را یکی از فرماندهان با اخلاص، با صداقت، امین، حفیظ، پاک، وفادار و دلداده به ولایت و آگاه نسبت به موقعیت انقلاب و اسلام توصیف و افزود: خوشبختانه وی طی این مدت در قلب رویداد‌های بزرگ، همیشه با آرامش، متانت، صبر و گشاده رویی ماموریت‌ها و مسئولیت خود را پیگیری و تعقیب کرده است.

فرمانده کل سپاه همچنین سردار حسن مشروحی‌فرد فرمانده جدید سپاه حفاظت ولی امر (عج) را از فرماندهان مقتدر، مصمم، مخلص و فهیم توصیف و اظهار امیدواری کرد دوره جدید فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر (عج) همچنان در صراط درخشش و بالندگی، موجب افتخار و سربلندی این مجموعه حساس و راهبردی باشد.

در پایان این مراسم حکم انتصاب فرمانده سپاه حفاظت، ولی امر (عج) به سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن مشروحی فرد اعطا و با اهدای لوح سپاس از مجاهدت‌های ۱۲ ساله سردار سرتیپ پاسدار ابراهیم جباری در سمت فرماندهی این سپاه قدردانی شد.

انتهای پیام/


11605862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی از حضور ایران در شصت و نهمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خبر داد و گفت: از این فرصت برای طرح دیدگاه‌ها و رویداد‌هایی که در سایه بی‌عملی آژانس در ماه‌های گذشته بر صنایع هسته‌ای ایران گذشت، استفاده خواهیم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کشورمان در بیانیه‌ای ادعا‌های گروه هفت و شرکای آن در خصوص ایران را رد کرد و تاکید کرد: بدون تردید آمریکا و دیگر اعضای گروه ۷ باید پاسخگوی عملکرد‌های ناشایست خود باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید قطعا به‌دلیل اینکه در مرز‌های ما راه‌های ورود و خروج فراوانی وجود دارد احتمال دارد که اتباع غیرمجاز برگشته باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید قطعا به‌دلیل اینکه در مرز‌های ما راه‌های ورود و خروج فراوانی وجود دارد احتمال دارد که اتباع غیرمجاز برگشته باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز یک‌شنبه برای شرکت در اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی عازم دوحه، پایتخت قطر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر رای مثبت مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه‌ی تشکیل کشور فلسطین پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: سه کشور اروپایی هیچ حق قانونی، سیاسی یا اخلاقی برای فعال‌کردن سازوکار «اسنپ‌بک» ندارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به حضور وزیر خارجه و طرح دغدغه نمایندگان درباره توافق جدید ایران با آژانس، گفت: مجلس از منافع ملت ایران خصوصا حق هسته‌ای صیانت خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه پس از حضور در نشست کمیسیون امنیت ملی اعلام کرد که در این جلسه توافق اخیر ایران و آژانس مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان دغدغه‌های خود را مطرح کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی می‌گوید وزیر امور خارجه در نشست با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت که مذاکره با آژانس در چارچوب مصوبات کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است