سیاسی 16:15 - 04 مرداد 1403
سخنگوی سابق شورای عالی امنیت ملی سخنان سردار رمضان شریف سخنگوی سابق سپاه در خصوص تماس شمخانی با سردار جعفری فرمانده وقت سپاه را تکذیب کرد.

تکذیب تماس شمخانی با فرمانده سابق سپاه در موضوع توان موشکی و برجام

کیوان خسروی سخنگوی سابق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در واکنش به سخنان سردار شریف درباره توصیه شمخانی به فرمانده سابق سپاه برای تکرار موضع‌گیری‌های مربوط به توان موشکی در میانه مذاکرات برجام گفت: به طور قطع، نقل قول مطرح شده صحت ندارد.

او افزود: سیاستگذاری رسانه‌ای در مورد مذاکرات منتهی به موافقتنامه برجام بر عهده دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بوده و ساز و کار‌های اجرای سیاست‌های مصوب از سوی دستگاه‌ها و مراجع اطلاع رسانی در کشور مشخص است.

سخنگوی سابق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی افزود: در موضوع مورد اشاره سردار شریف که مقطع وقوع آن در مذاکرات پیش از عقد موافقتنامه برجام بوده، براساس دستور دریابان شمخانی دبیر وقت شعام، به سخنگوی سپاه در خصوص رعایت سیاست‌هایی که پیشتر از سوی دبیرخانه به صورت کتبی به همه دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شده بود، تذکر داده شد، لیکن تماس مجدد دریابان شمخانی با سردار جعفری و بیان توصیه‌ای بر خلاف مصوبات دبیرخانه، درست نیست وتکذیب می‌شود.

او افزود: متاسفانه در مقطع مذاکرات هسته‌ای و پس از امضای موافقتنامه برجام و حتی در دولت سیزدهم نیز برخی افراد، دستگاه‌ها و رسانه‌ها نسبت به رعایت مصوبات ابلاغی دبیرخانه کم توجهی می‌کردند که از طریق مبادی مربوطه به آنها تذکر می‌دادیم.

منبع: نور نیوز


12076491
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع نمایندگان استان تهران گفت که مهمترین دغدغه اصناف عدم ثبات نرخ ارز است که باعث می‌شود کسبه نتوانند برای فعالیت‌های خود برنامه‌ریزی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: پزشکیان به‌زودی با مردم صحبت خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تصریح کرد: اجرای نظام پرداخت بر مبنای عملکرد در ساز و کار عملیاتی پروژه‌ها می‌تواند انگیزه مجریان را ارتقا و سرعت اجرا را افزایش دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان با ریاکارانه خواندن دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مردم ایران، گفت: ادعای آنان درحالی تکرار می‌شود دستشان به خون عزیزترین فرزندان این ملت آلوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درج قسمتی از منابع خارج از بودجه عمومی و ابهام در نحوه محاسبه منابع نفت می‌تواند زمینه‌ساز بی‌انضباطی مالی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر شناسایی و رفع کاستی‌های تصمیمات اخیر به‌منظور جلوگیری از بروز مشکلات معیشتی برای مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با تعامل مجلس شورای اسلامی، طرح ساماندهی تجمعات را ذیل اصل ۲۷ قانون اساسی نهایی کرده‌ایم و منتظریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است