فرهنگی‌هنری 19:52 - 24 مرداد 1403
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران نمایشگاهی با عنوان «روز واقعه» به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه‌ای برگزار می‌کند.

نمایشگاه «روز واقعه به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه ای» در مجموعه نیاوران 

 نمایشگاه «روز واقعه» که عصر پنج شنبه ۲۵ مردادماه افتتاح می‌شود، ۱۶ اثر هنری شامل نقاشی‌های رنگ روغن و پرده‌های عاشورایی و درویشی از نقاشان پیشکسوت و هنرمندان جوان نقاشی قهوه خانه‌ای در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان به هنر نقاشی قهوه خانه‌ای در این نمایشگاه می‌توانند آثار هنرمندانی، چون محمدرضا حسینی، منصور عباسی، وحید غلام آزاد و نرگس عشقی را به تماشا نشسته و از تازه‌ترین آثار خلق شده توسط سعید و سهیل مسیبی دیدن کنند.

همچنین تنها اثر پرده نقاشی عاشورایی مجموعه نیاوران با موضوع واقعه کربلا محفوظ در گنجینه کاخ موزه اختصاصی در معرض نمایش قرار می‌گیرد. این اثر در ابعاد ۱۸۰*۳۱۰ سانتی متر و با تکنیک رنگ روغن بر روی بوم کرباس خلق شده و با توجه به شواهد و مستندات و بر اساس نحوه ترسیم فیگوراتیو و شیوه رنگ گذاری، مربوط به اوایل دوره پهلوی است.

مجموعه نیاوران همزمان با آیین گشایش این نمایشگاه که از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برگزار می‌شود، با ویژه برنامه پرده خوانی عاشورایی با اجرای مرشد ابوالفضل ورمزیار میزبان هنردوستان خواهد بود.

اجرای زنده پرده عاشورایی توسط سهیل مسیبی در روز‌های نمایشگاه و برگزاری نشست‌های پژوهشی پیرامون موضوع از برنامه‌های جانبی این رویداد فرهنگی است.

علاقه مندان می‌توانند تا چهارم شهریورماه مصادف با اربعین حسینی از ساعت ۱۰ تا ۱۸ از نمایشگاه «روز واقعه» در تالار آبی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران بازدید نمایند.

منبع: روابط عمومی  مجموعه تاریخی نیاوران 


12082994
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طرح «قرار» با ایجاد امکان اکران رسمی برای فیلم کوتاه، گامی در مسیر تثبیت جایگاه این آثار در سالن‌های سینما برداشته است؛ مسیری که حالا بیش از هر چیز به یافتن شیوه‌های مؤثر مخاطب‌سازی نیاز دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» زارع‌زاده با تأکید بر جایگاه مستند در جامعه، این قالب را زنگ بیدارباش برای آگاهی‌بخشی و توجه به مسائل جامعه دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی گفت: واقعاً شغل مستندسازی جزو حرفه‌ مورد حسادت افراد رسانه‌ای است. چون مستندساز نزدیک‌ترین عنصر رسانه‌ای با حقیقت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» به تهیه‌کنندگی حامد جعفری که سال ۱۴۰۲ در سینما‌ها اکران شد، حالا برای اولین بار قرار است در تلویزیون پخش شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» به تهیه‌کنندگی حامد جعفری که سال ۱۴۰۲ در سینما‌ها اکران شد، حالا برای اولین بار قرار است در تلویزیون پخش شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «رکاب پیشرفت» با روایتی متفاوت از سفر سه دوچرخه‌سوار ایرانی، شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی گفت: در دوره تحول، تولیدات رسانه‌ای از استودیوهای تهران فراتر رفت و به میان مردم در نقاط مختلف کشور رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی گفت: دوره تحول سازمان صداوسیما با تلاش و عزم و اراده همکارانم در رسانه ملی شکل گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «پیامبر و ابوذر» با هدف بازخوانی مواعظ و رهنمودهای پیامبر اکرم(ص) به ابوذر غفاری و تبیین درس‌های اخلاقی و تربیتی این سخنان برای زندگی امروز تولید شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدکاظم شهرام با انتشار مجموعه جدید خود، پیوند میان عشق مهدوی و ارزش‌های انسانی را در قالب سروده‌هایی عاطفی و عرفانی روایت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است