فرهنگی‌هنری 19:52 - 24 مرداد 1403
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران نمایشگاهی با عنوان «روز واقعه» به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه‌ای برگزار می‌کند.

نمایشگاه «روز واقعه به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه ای» در مجموعه نیاوران 

 نمایشگاه «روز واقعه» که عصر پنج شنبه ۲۵ مردادماه افتتاح می‌شود، ۱۶ اثر هنری شامل نقاشی‌های رنگ روغن و پرده‌های عاشورایی و درویشی از نقاشان پیشکسوت و هنرمندان جوان نقاشی قهوه خانه‌ای در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان به هنر نقاشی قهوه خانه‌ای در این نمایشگاه می‌توانند آثار هنرمندانی، چون محمدرضا حسینی، منصور عباسی، وحید غلام آزاد و نرگس عشقی را به تماشا نشسته و از تازه‌ترین آثار خلق شده توسط سعید و سهیل مسیبی دیدن کنند.

همچنین تنها اثر پرده نقاشی عاشورایی مجموعه نیاوران با موضوع واقعه کربلا محفوظ در گنجینه کاخ موزه اختصاصی در معرض نمایش قرار می‌گیرد. این اثر در ابعاد ۱۸۰*۳۱۰ سانتی متر و با تکنیک رنگ روغن بر روی بوم کرباس خلق شده و با توجه به شواهد و مستندات و بر اساس نحوه ترسیم فیگوراتیو و شیوه رنگ گذاری، مربوط به اوایل دوره پهلوی است.

مجموعه نیاوران همزمان با آیین گشایش این نمایشگاه که از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برگزار می‌شود، با ویژه برنامه پرده خوانی عاشورایی با اجرای مرشد ابوالفضل ورمزیار میزبان هنردوستان خواهد بود.

اجرای زنده پرده عاشورایی توسط سهیل مسیبی در روز‌های نمایشگاه و برگزاری نشست‌های پژوهشی پیرامون موضوع از برنامه‌های جانبی این رویداد فرهنگی است.

علاقه مندان می‌توانند تا چهارم شهریورماه مصادف با اربعین حسینی از ساعت ۱۰ تا ۱۸ از نمایشگاه «روز واقعه» در تالار آبی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران بازدید نمایند.

منبع: روابط عمومی  مجموعه تاریخی نیاوران 


12082994
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در ادامه تولیدات خود در حال تدارک و آماده سازی چندین پروژه سینمایی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «ترکش‌های بی صدا» به قلم محمد خامه‌یار با موضوع زندگی شهید حسن صادقخانی، توسط انتشارات کتاب جمکران راهی بازار نشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در بازه زمانی ۲ تا ۹ دی، ۳۱هزار و ۳۷۱ پیام در سامانه (۱۶۲) امور ارتباط با مخاطبان رسانه ملی به ثبت رسیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه رویکرد انتقادی خود نسبت به سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا، دو فیلم سینمایی ضد‌امپریالیستی را یکشنبه و دوشنبه ۱۴ و ۱۵ دی‌ماه روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان برنامه «برمودا» در واکنش به سمت‌وسوی تاک‌شو‌های اینترنتی به سمت صحبت‌های زرد و حاشیه‌ای گفت: بسیاری از برنامه‌های پلتفرم‌ها به دنبال لایک و کامنت گرفتن هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر پنجمین جشنواره پژواک از تمدید مهلت دریافت آثار در تمامی بخش‌های پنجمین دوره جشنواره پژواک خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کمتر از دو ماه از پخش اخبار برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق با زیرنویس عبری می‌گذرد؛ اقدامی رسانه‌ای که حالا بازتاب آن از مرز‌های ایران فراتر رفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رامین ناصر نصیر بازیگر سریال تلویزیونی «دیوار دفاعی» به تهیه‌کنندگی مسعود ده‌نمکی و کارگردانی احمد کاوری شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش ویژه برنامه «محفل ستاره ها» از روز شنبه ۱۳ دی همزمان با ولادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) از شبکه سه سیما آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «همراه با دایناسورها» با گویندگی ۱۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است