ورزشی 15:30 - 17 آذر 1402
تیم بسکتبال بانوان گروه بهمن در بازی معوقه خود امروز شکست خورد.

شکست گروه بهمن در بازی معوقه لیگ بسکتبال

به گزارش خبرگزاری فارس، بازی‌های معوقه هفته دوم بیست و یکمین دوره لیگ برتر بسکتبال بانوان، امروز جمعه ۱۷ آذر ماه با برگزاری ۲ دیدار دنبال شد.

در حساس‌ترین دیدار این هفته، گروه بهمن میزبان تیم مهرسان تهران بود و در نهایت با نتیجه ۸۱ بر ۵۹ این دیدار را واگذار کرد. شادی عبدالوند با ۲۸ امتیاز، ۵ پاس گل، ۷ توپ ربایی و کارایی ۳۲ موثرترین بازیکن در این دیدار بود.

دیدار معوقه تیم‌های بینالود خودرو نیشابور و ذوب آهن اصفهان با نتیجه ۱۰۲ بر ۵۹ به سود ذوب‌آهن به پایان رسید. آیدا گل محمدی ۲۰ امتیاز، ۱۴ ریباند، ۶ بلاک و کارایی ۳۰ بهترین بازیکن این دیدار شد.

پایان پیام/


12013769
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال قصد دارند تا از فردی ایرانی در پست معاونت ورزشی استفاده کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت داوران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال اظهار نظر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در واکنش به اخبار ضد و نقیض در خصوص نقل‌وانتقالات این باشگاه اعلام کرد که کارتال هنوز لیست خروجی نداده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته ملی المپیک کشورمان لیست ورزشکاران نخبه فدراسیون‌ها برای کسب سهمیه بورسیه بازی‌های المپیک لس آنجلس ۲۰۲۸ را مشخص و معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران در سه دیدار خود در لیگ برتر نتوانسته عملکرد خوبی را در بخش هجومی داشته باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان مسابقات ۲۰ کیلومتر پیاده‌روی قهرمانی کشور به جای اندازه‌گیی مسیر مسابقه با متر دیجیتال، از کیلومتر ماشین استفاده شده بود و همین باعث کم شدن مسافت و از اعتبار افتادن رکورد‌های به دست آمده شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران موفق شده در سه بازی نخست خود روی نیمکت این تیم آمار خوبی را از خود به ثبت برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی از شرایط دشوار معیشتی بازیکنان انتقاد کرد و گفت: نمی‌توان بازیکنی که برای امرار معاش مجبور به کار در اسنپ یا ساختمان است، توقع کسب مقام داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی آقامیرزایی و پیمان قویدل در کایاک ۲ نفره ۵۰۰ متر در مسابقات قایقرانی آب‌های آرام آسیا بالاتر از قدرت‌های قاره کهن بر سکوی نخست ایستادند و طلا گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در مورد دیدار هفته پایانی با سپاهان پیامی در فضای مجازی منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است