ورزشی 20:40 - 29 دی 1400
مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز گفت: فدراسیون‌ها حدودا ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی به شرکت توسعه و تجهیز دارند و باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند.

بدهی  ۱۰۰ میلیاردی فدراسیون‌ها به شرکت توسعه و تجهیز

به گزارش ایسنا، عاصم یوسفی - مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی - در نشست حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان با روسای فدراسیون‌ها، بیان کرد: من یکم مهر با حکم آقای سجادی وارد این شرکت شدم. شرکت توسعه از سال ۹۷ بدهی مالیاتی دارد و بدهی بیمه تامین اجتماعی از سال ۹۷ مانده است. این یعنی اگر در سه تا چهار سال گذشته شرکت توسعه در حوزه ورزش هم توسعه داشت، خودش روز به روز در حال تباهی و خرابی بود. روز بیست و هفتم که در شرکت بودم، همه موارد تسویه و بدهی‌ها پرداخت شد. موارد کامل‌تر را حضوری خدمت شما عزیزان خواهم گفت.

او ادامه داد: سقف سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی را بعد از ۱۰ سال کاغذبازی اداری که با ۶۰ الی ۷۰ میلیارد تومان ترمیم نشده بود، به صورت رایگان ترمیم کردیم و الان این سالن مشکلی برای بهره‌برداری ندارد. بعد از ۱۰ سال پیست دیزین حکم استاندارد گرفت و همه این اتفاقات در چهار ماه اخیر رخ داده است. من به عنوان یک سرباز در تلاش برای خدمت به کشور و فدراسیون‌ها هستم. آقای سجادی به بنده دستور داده‌اند که از بیت‌المال صیانت کنم و والله که همینطور هم بوده است.

یوسفی درباره بدهی فدراسیون‌ها به شرکت توسعه نیز گفت: حدودا ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی فدراسیون‌ها به شرکت توسعه در چهار ماه گذشته بود. شرکت توسعه عملا ظرف سه سال گذشته بابت طلب خود از فدراسیون‌ها دریافتی نداشته و ارقام بالایی هم باید به عنوان‌ مالیات پرداخت کند. روسای فدراسیون‌ها با مشکلات مالی که دارند، باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند و هدف ما با نامه‌ای که داده‌ایم این بود که با همکاری فدراسیون‌ها مسئله را تعیین تکلیف کنیم.

وی خطاب به وزیر ورزش و حاضران جلسه اظهار کرد: وقتی پولی در جیب ما نیست، چرا باید جامعه ورزش مالیات بدهند؟ خواهش می‌کنم تشریف بیاورید تا مشکل تعیین تکلیف شود و مشکلات ادامه نداشته باشد. سازمان‌های بالای سر ما پیگیر هستند و ما هم با توجه به این فشارها از شما خواستاریم تا برای رفع مشکلات، با سازمان توسعه همکاری کنید.

انتهای پیام


11418024
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرارداد سرمربی پرتغالی تیم ملی هندبال بانوان ایران با حضور رئیس فدراسیون کشورمان، رسما امضا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ۳ به ۳ ایران از فردا چهارشنبه کار خود را در رقابت‌های جام‌جهانی آغاز خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمارض‌های فوتبالی عجیب و دیدنی در برنامه عصرگاهی «سه به بعد» منتشر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زمان برگزاری مراسم قرعه‌کشی و شروع بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسکی باز ایتالیایی در جریان تمرین در شیلی جان خود را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال زنان پرسپولیس، نخستین میزبانی خود در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زنان کوثر را مقابل تیمی انجام خواهد داد که بهترین پیروزی و البته نخستین قهرمانی خود از زمان آغاز به کارش را مقابل آن تیم به دست آورده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید تمام اعضای باشگاه فوتبال الهلال غزه را به قتل رساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید تمام اعضای باشگاه فوتبال الهلال غزه را به شهادت رساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین دوره المپیاد استعداد‌های برتر اسکیت در رشته اینلاین فری استایل شاخه اسپیداسلالوم در مهرماه برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از قطعی شدن عدم امکان حضور بهزاد رسولی در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا، سعید مومنی به اردوی تیم ملی دعوت شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است