اجتماعی 15:19 - 21 تیر 1405
نشست تخصصی بررسی روند کاوش‌های باستان‌شناسی مجموعه ایوان ری با حضور نمایندگان کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

شتاب‌بخشی به پروژه «سایت‌موزه ایوان ری»

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی؛ فاطمه اصلان‌زاده، مدیر مجموعه فرهنگی ایوان ری، در این نشست ضمن ارائه گزارش عملکرد دو سال اخیر، بر اهمیت هماهنگی میان‌بخشی تأکید کرد و اظهار داشت: با هدف جلوگیری از اقدامات موازی، هزینه‌های غیرضروری و حفاری‌های تکراری در سایت کاوش سلجوقی؛ هماهنگی‌های لازم با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری صورت گرفته است و بر اساس تأکیدات معاون وزیر و راهبرد مدیریت شهری در این دوره، هم‌افزایی شهرداری تهران برای شتاب‌بخشی به این پروژه، اولویت اصلی ماست.

اصلان‌زاده با اشاره به مراحل اجرایی پیش‌رو افزود: در حال حاضر منتظر معرفی کارشناس رسمی از سوی اداره‌کل میراث فرهنگی هستیم تا محدوده دقیق کاوش‌های باقیمانده را ترسیم و نقشه راه عملیات را تایید کنند.

وی گفت: هدف ما این است که با پرهیز از دوباره‌کاری در نقاطی که پیش‌تر حفاری شده‌اند، فرآیند کاوش به‌صورت علمی و سریع تکمیل شود.

مدیر مجموعه فرهنگی ایوان ری با تأکید بر چشم‌انداز مدیریت شهری برای این پروژه تصریح کرد: هدف نهایی ما تبدیل این محوطه به یک «سایت‌موزه مردمی» است تا شهروندان بتوانند به‌صورت مستقیم از یافته‌های باستان‌شناسی دوره سلجوقی بازدید کنند. 

لازم به ذکر است نمایندگان شورای شهر نیز ضمن بررسی گزارش‌های ارائه شده، تأکید کردند، اقدامات صورت گرفته نشان‌دهنده عزم مدیریت شهری برای به سرانجام رساندن این پروژه ملی در دوره فعلی است.


12292495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از تداوم ممنوعیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس در مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد بزرگداشت هفته بهزیستی از شهادت دو تن از افراد دارای معلولیت استان هرمزگان در پی حمله متجاوزانه آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با تأکید بر اینکه شهادت رهبر انقلاب پایان کار نیست و تازه کار شروع شده است، خطاب به دشمنان ملت ایران گفت: مردم و نیرو‌های مسلح ایران در مسیر خون‌خواهی شهدای جنگ رمضان کوتاه نخواهند آمد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا گفت: مرزبانان جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم نبردی چند وجهی قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تریبون اجلاس وزرای کار بریکس خطاب به نماینده امارات گفت که این کشور نباید سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا با هشدار به دانش‌آموزان و خانواده‌ها تأکید کرد: ادعا‌های مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر فروش سوالات امتحانات نهایی، صرفاً ترفندی برای کلاهبرداری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دوازدهمین نشست فرماندهان مرزبانی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای به میزبانی پاکستان و با حضور هیات جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد آغاز به کار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران، در آیین بزرگداشت هفتمین روز خاکسپاری «رهبر شهید» در میدان جمهوری اسلامی با تأکید بر ضرورت ایستادگی در مسیر حق گفت: «ما در مسیر حق، اهل معامله و مماشات نیستیم.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از تردد روان در تمامی محور‌های شمالی خبر داد و گفت: در حال حاضر تنها محور فیروزکوه با بارش باران همراه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: هیچ زندانی آمریکایی از زندان‌های ایران آزاد یا تبادل نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است