ورزشی 08:23 - 26 شهریور 1403
تیم ملی کاراته کشورمان برای شرکت در بیستمین دوره رقابت‌های قهرمانی آسیا بامداد امروز (۲۶ شهریورماه) عازم چین شد.

کاراته کا‌های ایرانی برای حضور در مسابقات آسیایی راهی چین شدند

مسابقات کاراته قهرمانی آسیا از روز جمعه ۳۰ شهریورماه به مدت ۳ روز در هانگژو چین و با شرکت ۳۶۷ کاراته کا از ۳۱ کشور برگزار می‌شود و تیم ملی کشورمان با ترکیب کامل در دو بخش کاتا و کومیته تیمی و انفرادی در این رقابت‌ها حضور یافته است.

اسامی تیم اعزامی به این پیکار‌ها بدین شرح است:

در بخش بانوان:

در وزن ۵۰- کیلوگرم، سارا بهمنیار

در وزن ۵۵- کیلوگرم، طراوت خاکسار

در وزن ۶۱- کیلوگرم، آتوسا گلشادنژاد

در وزن ۶۸- کیلوگرم، مبینا حیدری

کومیته تیمی: شیما آل سعدی، مبینا کاویانی، فاطمه سعادتی، مبینا حیدری و آتوسا گلشادنژاد

سرمربی: لیلا بهرامی- مربی:لاله صمدی

کاتای انفرادی بزرگسالان: فاطمه صادقی

کاتای تیمی بزرگسالان:سپیده امینی، ملیکا عزتی و زینب السادات حسینی

مربی: فاطمه بغلانی پور

در بخش آقایان:

در وزن ۵۵- کیلوگرم: بهنام دهقان زاده

در وزن ۶۰- کیلوگرم: پوریا اقدسی

در وزن ۶۷- کیلوگرم: امیر مهدی زاده

در وزن ۷۵- کیلوگرم: بهمن عسگری

در وزن ۸۴- کیلوگرم: مهدی خدابخشی

در وزن ۸۴+ کیلوگرم: صالح اباذری

کومیته تیمی: بهمن عسگری، صالح اباذری، محمود نعمتی، مهدی خدابخشی، مرتضی نعمتی، مهدی عاشوری، علیرضا حیدری و مهدی گنج زاده

سرمربی: سیدشهرام هروی – مربی: علیرضا کتیرایی- مربی بدنساز: سیدمحمد حسینی

کاتا انفرادی بزرگسالان: علی زند

کاتای تیمی: ابوالفضل شهرجردی، میلاد فرازمهر و علی زند

مربی: قاسم شهرجردی

افسانه باقری، نایب رئیس بانوان بعنوان سرپرست تیم بانوان و ذبیح اله پورشب، دبیرکل فدراسیون تیم فوق را همراهی می‌کنند.

قرعه کشی و وزن کشی این مسابقات روز پنجشنبه ۲۹ شهریورماه انجام می‌شود.

گفتنی است؛ تیم ملی پاراکاراته نیز روز چهارشنبه برای شرکت در سومین دوره رقابت‌های قهرمانی آسیا عازم چین می‌شود.


12093088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از برگزاری مسابقات قهرمانی جهان در مصر، فدراسیون جهانی کاراته جدیدترین رده‌بندی را اعلام کرد که ۶ ایرانی با رتبه تک رقمی در جمع برترین‌های جهان قرار گرفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است