ورزشی 18:14 - 12 مهر 1402
جام قهرمانی سوپرجام فوتبال ایران، در پایان بازی با گل‌گهر سیرجان در حضور هواداران، به پرسپولیس اهدا خواهد شد.

زمان جشن قهرمانی سوپرجام پرسپولیس اعلام شد

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس هفته آینده بر سکوی قهرمانی تکیه خواهند زد و جام قهرمانی سوپر جام فوتبال ایران را بالای سر خواهد برد.

این تیم یک شنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی با حضور هواداران خود، جشن قهرمانی برگزار خواهد کرد.

طبق هماهنگی‌های به عمل آمده بین باشگاه پرسپولیس و سازمان لیگ فوتبال ایران، مراسم اهدای جام قهرمانی سوپر جام فوتبال ایران ۱۴۰۲، یک‌شنبه در حضور تماشاگران و هواداران، به پرسپولیس اهدا خواهد شد.

این پنجمین سوپر جام قهرمانی فوتبال ایران است که پرسپولیس آن را از آن خود می‌سازد و از این حیث مانند قهرمانی‌ها در لیگ سراسری، رکورددار است.

همچنین یحیی‌گل‌محمدی نیز به این ترتیب دارنده سه عنوان قهرمانی سوپر جام است که نخستین آن‌ها را به عنوان سرمربی ذوب‌آهن از آن خود کرد. او از این جهت همراه با برانکو ایوانکوویچ رکورددار بیشترین قهرمانی است.

پایان پیام/


11998126
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از فردا پنج شنبه به میزبانی قاهره مصر برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیته داوران از انتخاب داور دربی سرخابی‌ها بعد از پایان مسابقات هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال برگزار شد و تیم استقلال به مصاف تیم دسته دومی فولاد هرمزگان می رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: روادید تیم ملی فوتبال برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از سوی وزارت امور خارجه و شخص سیدعباس عراقچی دنبال می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم کشتی آزاد استقلال با استخدام حسن یزدانی قهرمان نامدار کشتی جهان، به دنبال فتح لیگ برتر در فصل جاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات بین‌المللی وزنه‌برداری جام فجر بعد از حدود هفت سال بار دیگر در ایران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیمار جونیور بازیکن مشهور برزیلی رقابت‌های فوتبال در سال ۲۰۲۵ را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: پلمب فدراسیون بدون حکم قضایی و از سوی حراست وزارت ورزش انجام شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز ۵ آذر مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری برگزار و محمود حیدری به مدت ۴ سال رئیس این فدراسیون شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نام باشگاه مس رفسنجان هم در میان باشگاه‌های ایرانی که با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته مواجه هستند، به چشم می‌خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است