فرهنگی‌هنری 14:32 - 18 آذر 1402
عزاداری ایام فاطمیه در حرم حضرت زینب سلام الله علیها با حضور جمعی از مدافعان حرم در سوریه برگزار شد.

مدافعان حرم در سوریه برای حضرت زهرا(س) عزاداری کردند+فیلم

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، مدافعان حرم در سوریه هم‌زمان با ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به عزاداری پرداختند.

زائران و مدافعان حرم با حضور در حرم عمه سادات، روبروی گنبد سوگواری کردند و برای مظلومیت حضرت زهرا سلام الله علیها اشک ریختند. در این مراسم مدافعان حرم نوای یا زینب سر دادند و یاد و خاطره شهید قاسم سلیمانی هم زنده کردند و به اهمیت عزاداری فاطمیه توسط این شهید پرداختند.

با وجود برپایی مراسم عزاداری فاطمیه، حرم شب‌ها خلوت است و هنوز زائران ایرانی در قالب کاروان زیر نظر سازمان حج و زیارت به سوریه اعزام نمی‌شوند.

در ادامه فیلمی از عزاداری فاطمیه در حرم حضرت زینب سلام الله علیها برای مدافعان حرم را مشاهده می‌کنید:

 

پایان پیام/


12014030
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو بخش رقابتی مسابقه سینمای بین‌الملل و جلوه‌گاه شرق در جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان طیف متنوعی از فیلم‌ها است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهدای ایران اسلامی یکی پس از دیگری باعث افتخار این آب و خاک هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب به بسیجی‌ها توصیه‌های مهمی کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «پزشک دربار» از پنجشنبه ۶ آذرماه، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک بانوی بسیجی از تاثیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مسیر زندگی‌ و موفقیتش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال اکشن «سرگردان» با موضوع فساد سازمان‌یافته در ساختار سیاسی کره جنوبی از پنجشنبه ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرهنگسرای امید از برگزاری رویداد «نوجوان بدون مرز» با هدف فراهم کردن بستری برای نقش‌آفرینی بین‌المللی نوجوانان ایرانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دشتستان» سریالی است که این شب‌ها از آنتن شبکه یک در حال پخش است. این سریال زندگی شش جوان دانشجو را که هر کدام از شهری برای تحصیل به تهران آمده‌اند به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است