ورزشی 13:31 - 14 بهمن 1401
مالک باشگاه تراکتور گفت:‌ پاکو خمز از بهترین مربیان خارجی تاریخ لیگ برتر بوده که به ایران آمده است.

زنوزی:‌ خمز از بهترین مربیان خارجی تاریخ لیگ است/ قیمت بیشتر بازیکن داخلی دلیل بی‌ثباتی باشگاه‌ها شده

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمدرضا زنوزی در مورد میزان رضایت باشگاه تراکتور از نتایج فوق‌العاده پاکو خمز اظهار داشت: او یکی از بهترین مربیان خارجی است که در طول تاریخ لیگ برتر به ایران آمده است. با خمز به مدت یک و نیم‌سال قرارداد داریم و اگر تا پایان سال خوب جواب بدهد شاید این قرارداد طولانی‌مدت باشد.

وی در مورد اینکه چه اتفاقی افتاد تا پس از برخی نوسان‌های باشگاه تراکتور تصمیم گرفت مالکیت خود در این تیم تبریزی را ادامه بدهد، توضیح داد: مسائل سال گذشته تمام شد، شرکت مس برای انجام تغییر و تحول جلو نیامد و ما نیز مردم، هم‌استانی‌ها و ترک‌ها را دوست داریم. علاقه‌مند هستیم در خدمت آنها باشیم و هر چه از دست‌ آنها برآید در خدمت هستیم. فعلا دیگر چنین مسائلی وجود ندارد و کارمان را ادامه می‌دهیم فکر نمی‌کنم دیگر اتفاقاتی بیفتد که بخواهم تراکتور را واگذار کنم. مشکلاتی در مجموعه باشگاه و خارج از این مجموعه وجود داشت که دست به دست هم داده بود تا تراکتور مقداری به سمت ناثباتی و یا هر آنچه اسمش را بگذاریم برود.

مالک باشگاه تراکتور تصریح کرد: تراکتور پس از مدت کوتاهی که در آن چنین اتفاقی رخ داد اکنون به ثبات رسیده و دیگر قصد واگذاری‌اش را ندارم امیدوارم بتوانیم برای هم‌زبانان، همشهری‌ها و هم‌وطنان خود خدمتگزاری کنیم. برنامه‌های اقتصادی و تشکیل یک تیم خوب برای سال آینده داریم. تراکتور را به شکلی بسته‌ایم که به نظر خودم و بیشتر کارشناسان سال آینده جواب خوبی خواهد داد. اگر بتوانیم ثبات را در باشگاه حفظ کرده و سال آینده برخی بازیکنان را جهت تقویت اضافه کنیم سال آینده حرف‌های بهتری برای گفتن داریم.

زنوزی عنوان کرد:‌ شک نکنید تراکتور ثبات پیدا خواهد کرد البته بی‌ثباتی در همه باشگاه‌ها وجود دارد و فقط مربوط به تراکتور نبود، اما بیشتر رسانه‌ها تیم ما را بزرگ‌نمایی می‌کنند از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ می‌خواهم به این موضوع بپردازند که باشگاه‌های کشورمان به شدت ضرر می‌کنند. دلیل آن هم این است که قیمت بازیکنان داخلی از نفرات باکیفیت خارجی بالا رفته و آنها باید بحث را بالانس کنند. باید تعداد بازیکنان خارجی را بیشتر کنیم تا بالانس درست شود. اکنون ریکاردو آلوز بهترین بازیکن لیگ ایران است در شرایطی که قیمت بازیکنان داخلی بسیار بیشتر از او است و این موضوع باید مقداری مدیریت شود.

مالک باشگاه تراکتور خاطرنشان کرد: با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی باید بالانس ایجاد کنیم باید این موضوع را مدیریت کرد. نمی‌توان در فوتبالی که همه آن هزینه است قیمت بازیکنان داخلی به این شکل بالا برود فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باید برای این موضوع برنامه‌ریزی داشته باشند.

پایان پیام/


11803998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم کشتی استقلال جویبار با برتری ۷ بر ۳ برابر خیبر خرم آباد به فینال بیست و پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر این رشته رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوشان پاراشنا ایران در گام نخست بازی‌های پاراآسیایی جوانان موفق به کسب ۶۱ مدال شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فیورنتینا، کریستال پالاس و استراسبورگ هفته ششم لیگ کنفرانس اروپا را با برد پشت سر گذاشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته ششم رقابت‌های لیگ اروپا با برتری قاطعانه رم و شکست دراماتیک فاینورد به سرانجام رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی ساندای بانوان می‌گوید که از تجربیات مربیان قبلی ووشو استفاده خواهم کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که یکسری از بازیکنان تاریخ مصرف گذشته باید از جمع سرخپوشان کنار گذاشته شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسپانیایی اعلام کردند وضعیت مصدومیت کیلیان امباپه فردا مشخص می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در اردوی ورزشکاران بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای آنها آرزو موفقیت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پاراوزنه‌برداری روز دوم بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی با درخشش پاراوزنه برداران کشورمان پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است