اجتماعی 16:35 - 15 آذر 1403
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند.

تحقق ۹۶ درصدی بودجه شهرداری تهران تا پایان آبان ماه/ شهرداری می‌تواند متمم ارائه کند

به نقل از شهرداری تهران؛ میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند، اظهار کرد: اعتبار مصوب تا پایان آبان ۱۰۱ همت بوده که شهرداری توانسته ۹۷.۸ همت درآمد به دست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین تصریح کرد: در بخش عوارض عمومی بیش از ۷۴ همت معادل ۸۳ درصد رقم مصوب و در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۲۱.۸ همت معادل ۱۰۶ درصد رقم مصوب در بازه ۸ ماهه درآمد کسب شده است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا پایان آبان ماه از ۹۷.۸ همت درآمد کسب شده ۱۰.۶ همت به صورت غیرنقد و مابقی آن به صورت نقد بوده است، یادآور شد: در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای از قبیل فروش املاک مازاد ۲۱.۲ همت معادل ۱۹۲ درصد رقم مصوب و در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی ۱۲.۱ همت معادل ۱۲۲ درصد رقم مصوب به دست آمده است.

مظفر ادامه داد: در بخش درآمد‌ها جمع درآمد مصوب کل سال ۱۱۹ همت و درآمد مصوب ۸ ماهه ۸۰.۴ همت است که تا پایان آبان ماه ۶۴.۴ همت معادل ۸۰ درصد میزان مصوب، در عملکرد درآمدی شهرداری تهران به ثبت رسیده است.

رئیس کمیته بودجه شورا اعلام کرد: با توجه به این عملکرد درآمدی، شهرداری می‌تواند در صورت افزایش درآمد‌ها نسبت به بودجه مصوب، لایحه متمم بودجه را به شورای شهر تهران ارائه دهد.

به گزارش شهر، وی با اعلام اینکه درآمد کسب شده باید به صورت یکنواخت بین حوزه‌ها و پروژه‌ها توزیع شود، خاطرنشان کرد: برای مثال تزریق نقدینگی به مناطق ۲۲گانه نیازمند حمایت جدی‌تر و اختصاص منابع نقدی بیشتر است و شهرداری باید مناطق را بیش از گذشته حمایت کند؛ چراکه کیفیت زیست شهری شهروندان تا حد زیادی به اجرا و تحقق پروژه‌های کالبدی در محلات و مناطق وابسته است.


12124003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است