سیاسی 18:12 - 24 مرداد 1403
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از رأی اعتماد کمیسیون متبوعش به وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان خبر داد.

رأی اعتماد کمیسیون فرهنگی مجلس به وزرای پیشنهادی فرهنگ و ورزش

حجت‌الاسلام حسن علی اخلاقی امیری با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: در این جلسه پس از استماع گزارش‌ها و برنامه های وزرای پیشنهادی صلاحیت وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی به رأی گذاشته شد.

وی اظهار کرد: اعضاء به «سید عباس صالحی» و «احمد دنیا مالی» برای وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد و وزرش و جوانان رأی اعتماد دادند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در عین حال اظهار کرد: برنامه‌های سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد تأیید اعضای این کمیسیون قرار نگرفت.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز -۲۱ مرداد ۱۴۰۳- فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم برای اخذ رای اعتماد را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی کیست؟

سیدعباس صالحی که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد معرفی شد، در دولت یازدهم به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد و در ۲۸ مهر ۱۳۹۵ بعد از استعفا وزیر وقت فرهنگ به سرپرستی این وزارتخانه منصوب و به این ترتیب در ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ از سوی حسن روحانی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

وی از ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ولی فقیه در موسسه اطلاعات و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب شد.

صالحی همچنین ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی را نیز بر عهده دارد.

مروری بر سوابق علمی و اجرایی احمد دنیامالی

«احمد دنیا مالی» هم در ابتدای دهه ۸۰ در مدیریت کشور حضور داشت و پست‌های مهمی مانند معاون وزارت راه و ترابری و ریاست سازمان بنادر و کشتیرانی را برعهده داشت.

او همچنین از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ معاونت فنی و عمرانی شهردار تهران را بر عهده داشت و بسیاری باور دارند که طرح‌های کلان شهرداری تهران در زمان محمدباقر قالیباف از پیشنهادهای وی به شهردار تهران بود که اجرایی شده است.

دنیا مالی با ورزش ایران نیز بیگانه نیست بلکه از سال ۱۳۸۳ تا ۸۹ ریاست فدراسیون قایقرانی را بر عهده داشته و هم‌اکنون نایب رئیس کنفدراسیون قایقرانی آسیا و عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی این رشته است. در زمان ریاست دنیا مالی در فدراسیون قایقرانی، تیم آب‌های آرام ایران موفق شد در سال‌های ۱۳۸۶، ۱۳۸۸ و ۱۳۹۰ در مسابقات آسیایی به عنوان قهرمانی قاره کهن رسید.

پس از حضور وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی، از شنبه آینده (۲۷ مردادماه) جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت آنها آغاز خواهد شد و این روند به صورت دو شیفت در صحن علنی مجلس تا چهارشنبه (۳۱ مردادماه) ادامه خواهد داشت.


12082969
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای اطلاع‌رسانی دولت با صدور بیانیه‌ای سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و روز بسیج را تبریک گفت و از این نهاد انقلابی در همراهی با دولت قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید براینکه دولت آمادگی دارد در کارگروه مصوبه بنزین در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد، گفت: عواید حاصله از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به صورت منظم ارائه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کشور‌های غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام پاسخگو باشند؛ گفت: پیگیر حقوق قربانیان سلاح‌های شیمیایی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بهروزآذر در خصوص امکان بازگشت به‌کار برخی هنرمندان زن در داخل و بازگشت هنرمندان زن خارج از کشور گفت: پیگیری برای فعالیت دوباره هنرمندان زن درحال انجام است و در مورد هنرمندان زن خارج از کشور هم منعی برای این موضوع وجود ندارد و می‌توانند به ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: سهیمه تاکسی‌های اینترنتی در مصوبه دولت برای سه‌نرخی شدن بنزین، پیش‌بینی شده است، اما تصمیم‌گیری برای شیوه اجرایی آن در کارگروهی که مشخص شده، انجام و به مردم اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هیچ مسئولی نباید نسبت به سوختن ثروت کشور در فلر‌ها بی‌تفاوت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در جلسه هیئت دولت گزارشی درباره نحوه اجرای طرح کالابرگ و اقداماتی که در دولت چهاردهم در این زمینه انجام شده، ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مدیری که در مسیر مخالف تصمیمات دولت است نمی‌تواند به عنوان مدیر ارشد دولت باقی بماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است