ورزشی 11:06 - 08 آذر 1400
رئیس انجمن موی تای ایران گفت: وزیر ورزش و رییس کمیته ملی المپیک برای صدور نامه شورای برون مرزی جهت اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی تایلند قول مساعد دادند.

قول مساعد سجادی و صالحی برای اعزام تیم ملی موی تای به مسابقات جهانی

جواد نصیری در گفت و گو با ایسنا در خصوص علت عدم صدور و تعلل در صدور مجوز شورای برون مرزی برای تیم ملی موی تای اظهار کرد: با توجه به کارشکنی‌هایی که در بدنه وزارت خانه وجود دارد نمی‌خواستند این تیم به مسابقات برود! نمی‌دانم مشکل آنها با فرد است یا موی تای، اما قطعا با کل جامعه موی تای مشکل دارند که به اینجا رسیدیم.

رئیس انجمن موی تای افزود: البته خداراشکر سجادی وزیر ورزش که هم المپین است، هم تحصیلات ورزشی دارد در جریان این موضوع قرار گرفت و قول مساعد داد. با صالحی امیری هم صحبت کردم و او هم قول مساعد داد تا این تیم به مسابقات قهرمانی جهان تایلند اعزام شود. 

وی افزود: کارشکنی‌هایی که از بدنه وزارت انجام شده بود علت تعلل در صدور مجوز نامه برون مرزی بود که خدا را شکر با قول مساعد وزیر و رییس کمیته ملی المپیک حل شد. اکنون نامه ما از سمت فدراسیون برای وزارت ورزش ارسال شده است و قرار است تا ظهر امروز نامه شورای برون مرزی را دریافت کنیم. امیدوارم که مجوز صادر شود و دیگر مشکلی پیش نیاید.

نصیری در خصوص اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی تایلند گفت: ورزشکاران ما همه اسپانسر دارند و اوزانی که قرار است به این‌ مسابقات اعزام شوند طبق صلاحدید مربیان و کمیته فنی انتخاب شده اند. ما در سه رده سنی جوانان (۱۵ تا ۱۸ سال) امید (۱۸ تا ۲۳ سال) و بزرگسالان (۲۳ تا ۴۰ سال) و در دو بخش زنان و مردان اعزام خواهیم داشت. ما در بخش فنی و در برخی اوزان برای انتخاب ورزشکاران پارامترهایی داریم که رعایت شده است.

رئیس انجمن موی تای ایران در پایان گفت: ورزشکاران آخر این هفته به تایلند اعزام می‌شوند. مسابقات از ۱۴ تا ۲۲ آذر انجام می‌شود. امیدوارم ورزشکاران ما مدال کسب کنند و پرچم کشور را به اهتزاز در آورند.

انتهای پیام


11341798
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لوئیز دیاز پس از کارت قرمزش مقابل پاری سن ژرمن به مدت سه جلسه از همراهی تیمش محروم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم میکس پومسه ایران را ترکیب مرتضی رضا صفت و مریم خدابنده صاحب مدال برنز بازی‌های المپیک ناشنوایان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کبدی بانوان کشورمان به نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در ریاض فرصتی بی‌نظیر برای نمایش کیفیت، انسجام و رشد ورزش ایران در آوردگاه کشور‌های اسلامی بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در بحث حمله و سرعت در حمله دچار اشکالاتی است، که باید برطرف شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی امروز با ۸ دیدار پیگیر‌ی می‌شود و شاهد دربی اهواز بین فولاد و استقلال خوزستان هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس درباره ابعاد مختلف مدیریت خود در این باشگاه و عملکرد خود در جذب بازیکنان توضیحاتی بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شطرنج‌باز مشهدی و نماینده ایران در رده سنی زیر ۱۰ سال مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ امروز مدال نقره گرفت و با حجاب چادر بر روی سکو رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی تلاش ورزشکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و کسب عنوان سومی در این بازی‌ها را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد در وقت‌های اضافه تیم پادیاب خلخال را شکست دهد و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است