فرهنگی‌هنری 16:26 - 11 فروردین 1402

فیلمبرداری «آتش و گلستان» ادامه دارد/ مستندی درباره شهید هادی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلمبرداری فیلم مستند «آتش و گلستان» به کارگردان علی رویین‌تن که این روزها در حال فیلمبرداری است اواخر فروردین به پایان می‌رسد.

این مستند که به زندگی شهید ابراهیم هادی می‌پردازد با حضور هم‌رزمان و هم‌سنگران این شهید بزرگوار ساخته شده است.

روئین‌تن که این مستند را سیاه‌مشقی از خود می‌داند، عوامل این پروژه را به این ترتیب معرفی کرده است؛ به نور و نگاه: مجید یادگاری، با نیابت: احمد آقاجانلو، گوش و صدای: سید احسان مولایی، به آن و لحظه‌ی: پیام احمدی، مشاورت: محمد تاجیک و با حضور هم رزمان، هم ورزان، هم نفسان، هم سنگران، همراهان، هم محل‌ها و هم خونان شهید جاویدالاثر پهلوان ابراهیم هادی. روایت‌گران به نوبه‌ی الفبا: سعید الله بداشتی، محمد رضا انصاری، تیما تقی‌زاده، علی توانگری، حبیب سیف الهی، سارا فیض، علی کارگر. نقش خوانان: میچکا خدابنده لو، منوچهر زرگر،، آزاده هادیان، امیر پاسبان و… همراهان: مسعود شمس، صالح نوریان.

علی روئین‌تن ساخت این مستند داستانی را به «مرحمت حاجی باقر، مادر شهید ابراهیم هادی که هیچ برف و یخی دل داغدارش را خنک نکرد و تمام گمنامانی که برای آزادی در خون وضو می‌کنند» تقدیم کرده است.

در خلاصه داستان این فیلم مستند داستانی آمده است: «هفت پژوهشگر و محقق گم نام، شهید ابراهیم هادی را می‌جویند و می‌کاوند تا بشود از او فیلمنامه‌ای نوشت.»


11852518
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «برمودا» گفت: قطعاً آموزه‌های خبرنگاری در پرسش و پاسخ‌های امروز در «برمودا» مهم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صداپیشه انیمیشن «بابا لنگ‌ دراز» گفت: من از وقتی که جودی آبوت را دوبله کردم، تا می‌خواهم دهانم را باز می‌کنم و صدای کودک دیگری را دوبله کنم، همه به من جودی آبوت می‌گویند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سحاب نه به‌عنوان یک شبکه تلویزیونی خطی جدید، بلکه به‌مثابه یک هاب رسانه‌ای شکل گرفته است؛ هابی که مأموریت اصلی آن تولید، بسته‌بندی و توزیع محتوای چندزبانه برای مخاطبان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های مختلف رادیویی همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با پخش ویژه‌برنامه‌هایی تحلیلی، مستند و ترکیبی، به تبیین ابعاد شخصیتی، اندیشه‌ای و نقش‌آفرینی این فرمانده شهید در جبهه مقاومت می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های سیما با طراحی و تولید برنامه‌های متنوع و ویژه، به استقبال مناسبت‌های پیش‌رو از جمله میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع)، روز پدر و ششمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی خواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۴۰ فیلم سینمایی، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ دی ماه مصادف با روز میلاد حضرت علی (ع)، روز پدر و سالگرد شهادت سردار سلیمانی از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داریوش کاردان،از شب گذشته با فصل جدید برنامه «چهل‌تیکه» پس از سال‌ها به تلویزیون بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «افسانه دونگ یی»، موفق شد با کسب ۳۶ درصد از مجموع آرا، عنوان سریال منتخب مخاطبان شبکه تماشا را از آنِ خود کند. این مجموعه از ۱۳ دی‌ماه روی آنتن شبکه تماشا خواهد رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روایتی از بازدید خبرنگاران از مرکز تحقیقات صدا و سیما در این گزارش بازگو شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تحلیلی «آخرین میدان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محسن فارسی، چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است