اجتماعی 08:53 - 30 شهریور 1403
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، امروز جمعه ۳۰ شهریورماه کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار دارد و آلودگی هوا به پایتخت بازگشت.

بازگشت هوای آلوده به پایتخت

شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران صبح جمعه و در ساعت انتشار خبر با قرار گرفتن روی عدد ۱۰۱ در شرایط ناسالم و یا همان ناسالم برای گروه سنی حساس قرار دارد بنابراین به بیماران قلبی و ریوی، سالمندان، زنان باردار و کودکان توصیه می‌شود در صورت امکان از تردد غیرضروری در بیرون منزل پرهیز کنند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا با قرار گرفتن روی عدد ۹٠در شرایط قابل قبول، اما در مرز آلودگی بود.

براساس اطلاعات ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران، پنج ایستگاه در وضعیت قرمز و سایر مناطق در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارد.

شهروندان تهرانی از ابتدای امسال تاکنون پنچ روز هوای پاک، ۱۲۰ روز هوای سالم، ۵۷ روز هوای ناسالم برای گروه سنی حساس و ۲ روز هم ناسالم برای همه گروه‌های سنی جامعه استنشاق کرده‌اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.


12094524
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اصل برخورداری از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی لازم و ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان هلال‌احمر گفت:در ۷۲ ساعت گذشته نیرو‌های عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی و خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در تصادفات منجر به مرگ، موتورسواران نقش چشمگیری دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است