فرهنگی‌هنری 18:54 - 08 اردیبهشت 1404
دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک اعلام کرد که برای همدردی با مردم هرمزگان افتتاحیه جشنواره پژواک به تاخیر افتاد.

افتتاحیه جشنواره پژواک به تاخیر افتاد؛ همدردی با مردم هرمزگان

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حمیدرضا افتخاری دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک درباره تاخیر برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره گفت: قرار بود مراسم افتتاحیه هشت اردیبهشت و با طلیعه دهه کرامت برگزار و برگزیدگان بخش مستمر معرفی شوند. اما به دلیل همدردی با حادثه تلخ و دردآور بندر شهید رجایی و همدردی با مردم عزادار هرمزگان، مراسم افتتاحیه با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: مراسم افتتاحیه ۱۵ اردیبهشت برگزار و برگزیدگان بخش مستمر شامل فضای مجازی، مشاغل و برنامه‌های روی آنتن، معرفی می‌شوند.

دبیر جشنواره در پاسخ به این سوال که نامزد‌های بخش مسابقه چه زمانی اعلام خواهد شد؟ توضیح داد: ۱۰ اردیبهشت نامزد‌های بخش مسابقه شامل ساختاری، موضوعی و پژوهشی معرفی خواهند شد. همچنین تلاش می‌کنیم نامزد‌های بخش‌های چهارگانه حوزه بین‌الملل به روز دهم برسد و آنها را هم معرفی کنیم. مراسم اختتامیه جشنواره پژواک ۲۲ اردیبهشت است و برگزیدگان معرفی خواهند شد.

افتخاری درباره تعداد جوایز بیان کرد: در بخش بین‌الملل چهار جایزه، در بخش موضوعی ۹ جایزه، در بخش ساختاری ۸ جایزه و در بخش پژوهش یک جایزه اهدا می‌شود.

وی درباره تعداد آثار بین‌الملل هم گفت: در بخش بین‌الملل ۹۹ اثر دریافت کردیم که از این میان، ۲۹ اثر از کشور‌هایی همچون یمن، فلسطین، عراق و لبنان و باقی از ایران است.

منبع: ستاد خبری جشنواره پژواک


12184503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «پناه» به مناسبت دهه کرامت و شب میلاد امام رضا (ع)، از حرم مطهر رضوی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی با بیان دستاورد‌های اخیر در حوزه گردشگری، از مذاکرات و توافقات کلیدی با ترکیه و آذربایجان در جهت توسعه روابط گردشگری خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی با بیان دستاورد‌های اخیر در حوزه گردشگری، از مذاکرات و توافقات کلیدی با ترکیه و آذربایجان در جهت توسعه روابط گردشگری خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «هنرستان» با پوشش جدیدترین آثار هنری در نگارخانه‌ها، تماشاخانه‌ها و نمایشگاه‌ها به معرفی و بررسی هنرهای معاصر ایران می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر جشنواره چهاردهم فیلم ۱۰۰ خبرداد: سه فیلم منتخب جشنواره فجر در جشنواره فیلم ۱۰۰ اکران و با حضور کارگردانانشان نشست پرسش و پاسخ برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلمان و اساتید رایگان خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جواد قارایی، تهیه‌کننده و مجری مستند «ایرانگرد»، از پخش بخش دوم فصل ششم این مجموعه در تابستان ۱۴۰۴ خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احمد خدابنده سامانی، تهیه‌کننده برنامه رادیویی «به غصه می‌خندید»، با اشاره به حضور این اثر در بخش گفت‌و‌گو محور جشنواره پژواک، از تجربه تولید این مستند رادیویی سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی به مناسبت روز معلم برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده‌اند و از زوایای مختلف به تاریخچه این روز، بررسی شخصیت و مبارزات سیاسی شهید مطهری می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ایمان رضوانی‌نیا، تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «یاد خدا» از پخش ویژه این برنامه در ایام دهه کرامت از شهر‌های مقدس قم و مشهد خبر داد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است