ورزشی 20:16 - 23 مرداد 1405
تراکتور در هفته نخست لیگ برتر فوتبال با نتیجه ۲ - ۰ از سد پیکان گذشت.

تراکتور ۲ - ۰ پیکان/ نخستین پیروزی پرشور‌ها با دبل شهریار

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - درچارچوب هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال تراکتور تبریز در ساعت ۱۸ با حضور پرشور هوادارانش در ورزشگاه یادگار امام به مصاف پیکان رفت.

شهریار مغانلو که در نقل و انتقالات تابستانی به تراکتور پیوست در این بازی عملکردی مناسبی داشت و پس از عدم موفقیت در چند موقعیت در دقیقه ۳۴ مغانلو موفق شد نخستین گل خود برای تراکتور را به ثمر برساند.

نیما احمد مدافع جوان پیکان در دقیقه ۱۲+۴۵ از بازی اخراج شد تا کار برای شاگردان ساکت الهامی سخت شود.

شهریار مغانلو در دقیقه ۱۳+۴۵ بازهم روی تیزهوشی و جاگیری مناسبش موفق شد دروازه حسین پورحمیدی را باز کند تا در این دیدار دبل کند.

نیمه اول با برتری دوگله تراکتور به پایان رسید.

در نیمه دوم نیز تراکتور با وجود یک بازیکن بیشتر تیم برتر میدان بود.

با وجود برتری نفری و داشتن چندین موقعیت تراکتور در نیمه دوم گلی به ثمر نرساند و بازی با نتیجه ۲ - ۰ از سد پیکان گذشت تا نخستین ۳ امتیاز فصل را جواد نکونام کسب کند.


12299621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال خیبر خرم آباد و فجرسپاسی شیراز با تساوی به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تراکتور در هفته نخست لیگ برتر فوتبال با نتیجه ۲ - ۰ از سد پیکان گذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در هفته نخست لیگ برتر فوتبال به مصاف مس شهربابک رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در هفته نخست لیگ برتر فوتبال به مصاف مس شهربابک رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در هفته نخست لیگ برتر فوتبال به مصاف مس شهربابک رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در هفته نخست لیگ برتر فوتبال با نتیجه مقتدرانه ۴ - ۰ مس شهربابک را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات وزنه برداری قهرمانی جوانان آسیا با کسب عنوان سومی تیم‌های دختران و پسران کشورمان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان آسیا فرهاد قلی‌زاده سه مدال طلا و طا‌ها نعمتی‌مقدم دو مدال نقره و یک برنز در دسته‌های ۱۱۰ و ۱۱۰+ کیلوگرم کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در دسته ۸۶+ کیلوگرم وزنه برداری جوانان آسیا دختران وزنه بردار ایرانی به یک مدال نقره و دو برنز دست یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ووشو گفت: ووشو همیشه در بازی‌های آسیایی، نقطه قوت بسیار مهمی برای کاروان ایران بوده و امیدوارم در این دوره نیز اتفاقات خوب تکرار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است