اجتماعی 14:36 - 05 فروردین 1404
جانشین پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا چهارم فروردین ۱۴۰۴، ۳۶۵ دستگاه خودرو به علت تخلفات حادثه‌ساز توقیف شده‌اند.  

توقیف ۳۶۵ دستگاه خودرو به دلیل تخلفات حادثه‌ساز از ۲۵ اسفند تا چهارم فروردین

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی، جانشین پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از آغاز طرح نوروزی برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا چهارم فروردین ۱۴۰۴، ۳۶۵ دستگاه وسایل نقلیه به علت تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت توقیف شده‌اند. 

وی تأکید کرد که این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت و خودرو‌های متخلف تا پایان این مدت در پارکینگ باقی خواهند ماند. 

سرهنگ بهرام آبادی در پایان گفت: توصیه می‌کنم همواره به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارید و با رعایت آنها، نه‌تنها از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری کنید، بلکه به حفظ ایمنی خود و دیگران در جاده‌ها کمک کنید. همچنین، آرامش و صبوری در رانندگی می‌تواند تجربه‌ای دلنشین‌تر از سفر‌های نوروزی برای شما و عزیزانتان به ارمغان آورد.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه نمایید.

منبع: پلیس راهور


12170576
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است